Pacient găsit mort la subsolul Spitalului Judeţean Bacău, după ce fusese dat dispărut

Pacient găsit mort la subsolul Spitalului Judeţean Bacău, după ce fusese dat dispărut

Un pacient al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău a fost găsit mort, miercuri, la subsolul unităţii medicale, după ce tânărul de 27 de ani, internat în Secţia Ortopedie, fusese dat dispărut cu o zi în urmă de către personalul medical, poliţiştii declanşând o anchetă în acest caz.

Pacient găsit mort la subsolul Spitalului Judeţean Bacău, după ce fusese dat dispărut (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentaţilor Poliţiei Judeţene Bacău, cadavrul tânărului de 27 de ani a fost găsit la subsolul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) de către personalul medical al unităţii, în urma căutărilor începute încă din cursul serii de marţi, atunci când pacientul a dispărut din salonul unde era internat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

De altfel, cadrele medicale au anunţat imediat la Poliţie dispariţia băcăuanului din Secţia Ortopedie, acolo unde fusese internat în 1 septembrie.

"În urma sesizării spitalului, poliţiştii au desfăşurat acţiuni de căutare pe raza municipiului Bacău, mai ales că tânărul figura în evidenţele medicilor şi cu probleme psihice, acesta fiind internat frecvent într-un centru pentru persoane cu astfel de afecţiuni din judeţul Bacău. Cadavrul, găsit de către personalul medical la subsolul spitalului, a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului”, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Bacău, Raluca Dănilă.

Una dintre ipotezele luate în calcul de către anchetatori este căderea tânărului de la etajul întâi, pe casa scării, până la subsolul spitalului, acolo unde a şi fost găsit de către personalul medical.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina