Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Paradă cu fanfară, călăreţi, trăsuri şi maşini de epocă la Zilele oraşului Râşnov, care încep vineri

Un festival ecvestru, paradă cu fanfară, trăsuri şi maşini de epocă, precum şi spectacole de muzică vor avea lor la Râşnov, de vineri şi până duminică, la Zilele oraşului, organizate de primărie, primarul Adrian Veştea susţinând că nu ştie câţi bani au fost alocaţi pentru manifestări.

Paradă cu fanfară, călăreţi, trăsuri şi maşini de epocă la Zilele oraşului Râşnov, care încep vineri (Imagine: Catalina Constantin/Mediafax Foto)

Zilele oraşului Râşnov vor începe vineri, de la ora 16.00, cu o paradă care va fi deschisă de călăreţi, urmaţi de fanfară, trăsuri, maşini de epocă, majorete, cântăreţi şi sportivi din oraş, poliţişti locali, militari şi pompieri. La paradă vor fi prezenţi şi cei mai frumoşi cai participanţi la Festivalul Naţional Ecvestru, care se va desfăşura în zilele de sâmbătă şi duminică.

”Este unul dintre evenimentele de suflet pentru că este şi cel mai longeviv eveniment organizat la Râşnov. Ca şi în alţi ani, festivalul are ca invitaţi iubitori de cai din toată ţara. Este un eveniment foarte important pentru comunitatea noastră şi ne bucurăm că acest obicei are deja o tradiţie în Râşnov”, spune primarul Râşnovului, Adrian Veştea, într-un comunicat de presă transmis miercuri.

Potrivit acestuia, de la aceste evenimente ale oraşului Râşnov nu vor lipsi nici reprezentaţiile artistice şi sportive.

Referitor la Festivalul Naţional Ecvestru, Constantin Ducar, unul dintre organizatorii acestui festival, a precizat că vor concura aproximativ 120 de cai de rasă din întreaga ţară.

”Vor fi aproximativ 120 de exemplare venite din toate zonele ţării, de la Maramureş şi Bistriţa, până la Dâmboviţa sau Bucureşti şi desigur că nu vor lipsi caii din zona noastră, a Ţării Bârsei. Printre rasele care vor putea fi admirate se numără lipiţanul, pur sângele arab, frizianul, cai pentru sport şi agremen, dar şi ponei”, a spus Ducar.

Contactat de corespondentul MEDIAFAX, primarul oraşului, Adrian Veştea, a spus că deocamdată nu poate spune câţi bani au fost alocaţi pentru oraganizarea Zilelor oraşului deoarece nu a fost definitivat bugetul, iar cu o parte dintre artişti încă se poartă negocieri.

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 EXCLUSIV / Guvernul cade în două săptămâni! PUCI în PSD! 23 de parlamentari au constituit un grup „menit să salv…

2 Oreste îl face muci pe Năstase după ce pușcăriașul s-a băgat în seamă acuzându-l pe Iohannis de plagiat!

3 DEMISIE la Digi 24! Alice Iacobescu, cea mai acidă jurnalistă a postului, este în preaviz!

4 Mafia PSD! Vă întrebați de ce se moare în spitale? Citiți pe ce sunt cheltuiți banii și-n buzunarele cui ajung…

5 PSD-ul, pe șișlete?

recomandări

Te ia DNA: Mihali Gavril

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dacă ești miliardar te poți muta acum pe noul yacht în formă de insulă