Patronul restaurantului din Centrul Vechi care şi-a ucis partenerul de afaceri a fost arestat

Patronul restaurantului din Centrul Vechi care şi-a ucis partenerul de afaceri a fost arestat

Tribunalul Bucureşti a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a patronului restaurantului din Centrul Vechi al Capitalei care şi-a ucis partenerul de afaceri.

Patronul restaurantului din Centrul Vechi care şi-a ucis partenerul de afaceri a fost arestat.Instanţa a admis cererea procurorilor şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă petnru 30 de zile pe numele lui Vasile Văduva, care vineri a fost reţinut pentru omor.

Decizia poate fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti.

Vasile Văduva a fost dus vineri la locul crimei, unde le-a arătat ofiţerilor de la Omoruri cum l-a ucis pe Nicuşor Stanciu, asociatul său de la restaurantul Eden din Centrul Vechi al Capitalei.

Inspectorul Cătălin Marin, din cadrul Poliţiei Române, a declarat că suspectul a recunoscut că şi-a ucis asociatul şi a afirmat în faţa anchetatorilor că îşi regretă fapta.

Potrivit lui Cătălin Marin, există ipoteza că autorul a dat foc restaurantului, în mod intenţionat, pentru ca trupul celui decedat să ardă şi să creeze impresia unui deces în incendiu, iar cadavrul nu a fost observat de pompierii care au făcut cercetarea la faţa locului din cauza faptului că peste trupul victimei s-a răsturnat o mare cantitate de moloz.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…