Pecheziții ale Poliției la locuința unui secretar de primărie

Pecheziții ale Poliției la locuința unui secretar de primărie

Politistii mehedinteni fac, miercuri dimineata, perchezitii la locuinta secretarului Primariei Orsova, din acest oras, dar si la locuinta parintilor sotiei sale, din comuna Butoiesti, acesta fiind suspectat de conflict de interese și abuz în serviciu.

Perchezițiile facute de catre politisti din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți se desfasoara, potrivit Mediafax, la locuința aparținând secretarului Primariei Orșova, Marian Boțila, din cartierul Grațca - Orșova, dar și la casa parinților soției acestuia, din comuna mehedințeană Butoiești.

Potrivit unor surse judiciare, Marian Boțila este suspectat ca ar ascunde în locuințele respective mai multe fotocopii ale unor documente ale Primariei Orșova.

Aceleași surse au declarat ca, în timpul percheziției din Butoiești, anchetatorii au descoperit ascunși mai mulți saci cu documente care au fost ridicați pentru verificări.

Acțiunile se desfășoară într-un dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova, în baza a doua mandate de percheziții.

La percheziții participa 40 de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitații Economice, Judiciar și Arme, Expozivi și Substanțe Periculoase, dar și din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bă, ghiolbanilor din fruntea Ro, citiți asta! / Emerging Europe: Maia Sandu e pe punctul de a deveni cel mai put…

2 A fost sau nu Firea amanta lui Tăriceanu? I-a spart casa fostului soț, Răsvan?

3 Explodează alcovul bucureștean? / „Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f...teau la show! Are HIV… a …

4 Proasta pusă de PNL pleacă din TVR cu scandal / Imbecila a sigilat biroul, de parcă ar fi de la mă-sa! / Cealaltă,…

5 Ro a rămas țara P.C.R. / Fiul cel mare al rectorului Tudorel Toader, un dobitoc, este unicul candidat pentru un …