Percheziții DNA în Călărași și Ialomița; vizat este omul de afaceri Ștefan Poienaru (surse)

Percheziții DNA în Călărași și Ialomița; vizat este omul de afaceri Ștefan Poienaru (surse)

Procurorii DNA efectuează marți percheziții domiciliare în 7 locații situate în municipiul București și în județele Ialomița și Călărași, reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

Potrivit unui comunicat al DNA, perchezițiile au loc în cadrul unei anchete în care se efectuează cercetări legate de săvârșirea unor infracțiuni împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene și a unor infracțiuni de fals, comise în perioada 2007 — 2013.

Surse judiciare au declarat pentru AGERPRES că vizat de această anchetă este omul de afaceri Ștefan Poienaru, care exploatează mari suprafețe de teren în județele Ialomița și Călărași.

Ștefan Poienaru este patronul SC Agrofam Holding SA și a solicitat de la APIA sprijin financiar pentru modernizarea unei exploatații agricole cu o suprafață de 5.000 ha, însă documentația depusă la APIA conținea acte false.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale