Percheziţii DNA în două JUDEȚE/UPDATE

Percheziţii DNA în două JUDEȚE/UPDATE

UPDATE: Percheziţiile au loc la Primăria oraşului Hârlău, la Ocolul Silvic Hârlău şi la Biroul de Evidenţă a Populaţiei. Potrivit surselor citate, se fac cercetări în legătură cu infracţiunile de luare şi dare de mită, dar şi de abuz în serviciu, presupus a fi săvârşite de funcţionari în legătură cu îndeplinirea sau neîndeplinirea atribuţiilor de serviciu. Sursele au mai precizat că mita ar fi constat, printre altele, în material lemnos.

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Iași efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în anul 2015.

În cursul zilei de 21 ianuarie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 19 locații situate în județele Iași și Botoșani, din care trei sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Revenim cu detalii.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria