Percheziții DNA la Direcția Silvică Bistrița - Năsăud/Sunt vizate contracte care au generat DEFRIȘĂRI MASIVE

Percheziții DNA la Direcția Silvică Bistrița - Năsăud/Sunt vizate contracte care au generat DEFRIȘĂRI MASIVE

UPDATE/Percheziţiile efectuate de către procurorii DNA joi dimineaţă în judeţul Bistriţa-Năsăud îl vizează, printre alţii, pe şeful Direcţiei Silvice Bistriţa, Gheorghe Ivan, anchetatorii aflându-se la această oră la domiciliul acestuia.

Gheorghe Ivan a declarat pentru AGERPRES că nu ştie încă ce documente caută procurorii DNA.

"Sunt nişte percheziţii şi la Direcţia Silvică şi la mine. Nu vă pot spune deocamdată (ce documente au cerut procurorii DNA să li se pună la dispoziţie - n.r.), să vedem ce cer. Sunt în derulare la ora aceasta, verifică nişte documente", a afirmat Ivan.

UPDATE/Sunt vizate contracte care au avut ca finalitate defrisari masive si ilegale de paduri, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

Procurorii DNA fac percheziții la Direcția Silvică Bistrița - Năsăud pe defrișări. Perioada vizată este 2009-2014.

Comunicat DNA

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Secţia de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupţie, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2009-2014.

În cursul zilei de 14 mai 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 13 locații situate în județul Bistrița - Năsăud, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

2 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

3 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

4 Bătrânul care s-a aruncat cu soția de la etajul 7 a fost demnitar în Guvernul Văcăroiu / Ce a scris în biletul de adio

5 I-a condamnat la moarte / Putin a refuzat cererea comandanților ruși de retragere din orașul Herson, într-un mod ordonat, pentru salvarea vieților solda…