Percheziții în Dâmbovița: Mai multe persoane sunt suspectate de șantaj și abuz în serviciu/Două jurnaliste sunt vizate de anchetă!

Percheziții în Dâmbovița: Mai multe persoane sunt suspectate de șantaj și abuz în serviciu/Două jurnaliste sunt vizate de anchetă!

UPDATE: Percheziţii au loc la Inspectoratul Şcolar Dâmboviţa. Sunt suspiciuni că un administrator de la o primărie din judeţ a şantajat directorii mai multor şcoli pentru a încheia contracte de deratizare cu o anumită firmă. În acest caz apar şi numele unor jurnaliste.

Mai multe percheziţii au loc, marţi dimineaţa, în Dâmboviţa, la domiciliile unor persoane fizice şi la două instituţii publice, fiind puse în executare 26 de mandate de aducere într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj, abuz în serviciu şi infracţiuni conexe faptelor de corupţie, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa. 

''Sunt efectuate 7 percheziţii pe raza judeţului Dâmboviţa, dintre care 2 la instituţii publice şi 5 la domiciliile unor persoane fizice. Vor fi puse în executare 26 de mandate de aducere. (...) Activităţile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal instrumentat de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj, abuz în serviciu şi infracţiuni conexe faptelor de corupţie'', se arată într-un comunicat. 

Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...