PERCHEZIȚII la cel mai mare SPITAL din VESTUL ţării

PERCHEZIȚII la cel mai mare SPITAL din VESTUL ţării

Anchetatorii au descins vineri dimineaţa la Spitalul Judeţean Timişoara, cel mai mare spital din vestul ţării, la un centru medical privat, dar şi acasă la medicul Mihai Ionac, fost manager al Spitalului Judeţean, în prezent şef al Clinicii de Chirurgie Vasculară de la Spitalul Judeţean.

Percheziţiile sunt efectuale de ofiţeri ai Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) şi jandarmi, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş. Este vorba despre un dosar de corupţie care vizează condiţionarea efectuării actului medical de primirea unei sume de bani sau sponsorizări către un ONG, spun surse din rândul anchetatorilor, citate de opiniatimisoarei.ro.

Zilele trecute au ieşit la iveală informaţii dintr-un raport al Curţii de Conturi, care a efectuat un control la Spitalul Judeţean Timişoara. Instituţia de control ar fi constatat nereguli majore la clinica condusă de medicul Mihai Ionac, de la decontări fictive de intervenţii chirurgicale şi până la medicamente compensate prin reţete prescrise de medic, în perioada 2008-2014, prin farmacia deţinută de mătuşa soţiei sale.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale