Percheziții la domicilii și sedii de firme aparținând lui Teodor Stelian, bănuit de filarea Alinei Bica la Paris (surse)

Percheziții la domicilii și sedii de firme aparținând lui Teodor Stelian, bănuit de filarea Alinei Bica la Paris (surse)

Procurorii DNA Ploiești efectuează miercuri dimineață nouă percheziții în municipiul București, surse judiciare declarând că acțiunea vizează domicilii și sedii de firme aparținând omului de afaceri Teodor Stelian, bănuit că ar fi filat-o pe Alina Bica în timp ce se afla la Paris.

Potrivit surselor judiciare, Stelian, care deține o firmă de securitate, s-ar fi aflat în același avion cu care fosta șefă a DIICOT Alina Bica a mers la Paris, unde a fost surprinsă împreună cu fostul ministrul al Dezvoltării Elena Udrea.

Stelian este așteptat miercuri la DNA Ploiești, unde a fost citat în calitate de suspect în dosarul Apa Nova. Potrivit unor surse judiciare, procurorii au schimbat calitatea pe care omul de afaceri o are în dosar, el fiind inițial audiat ca martor.

Teodor Stelian este administrator al unei firme de securitate numită SC SIS Strategy SRL. Potrivit unor documente ale DNA, la nivelul Apa Nova a fost instituit un serviciu de securitate format din foști lucrători ai serviciilor de informații care efectuau filaje și interceptări cu scopul de a împiedica divulgarea de către angajați a datelor care să conducă la depistarea activităților ilegale derulate de persoanele care controlau respectiva societate.

În același scop a fost încheiat la nivelul Apa Nova un contract cu SC SIS Strategy SRL, administrată de Teodor Stelian. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...