Percheziții la Mediafax într-un dosar de evaziune fiscală

Percheziții la Mediafax într-un dosar de evaziune fiscală

Polițiștii efectuează joi 14 percheziții în București și Ilfov la sediile mai multor societăți comerciale din domeniul media, precum și la locuințele unor persoane bănuite de evaziune fiscală și spălare de bani.

Conform unor surse judiciare, una dintre societățile vizate este agenția Mediafax.

"Sunt efectuate 14 percheziții domiciliare care vizează sediile și punctele de lucru ale societăților comerciale implicate, precum și locuințele persoanelor bănuite, pe raza Municipiului București și a județului Ilfov. La acțiune participă aproape 100 de polițiști din cadrul unităților centrale ale Poliției Române", informează un comunicat al Direcției Generale a Poliției Municipiului București remis joi AGERPRES.

Direcția de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IGPR, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, efectuează cercetări cu privire la un grup de firme din domeniul media bănuite de implicare în săvârșirea unor infracțiuni de evaziune fiscală și spălare de bani.

În cauză, procurorii beneficiază de suportul tehnic și informativ al Serviciului Român de Informații, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...