Percheziții la Spitalul Clinic Județean Mureș

Percheziții la Spitalul Clinic Județean Mureș

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş au efectuat o percheziţie la sediul administrativ al Spitalului Clinic Judeţean Mureş. La acţiunea procurorilor a participat şi un echipaj de mascaţi.

Surse din interiorul Spitalului Clinic Judeţean Mureş au informat că procurorii şi mascaţii au descins încă de la primele ore ale dimineţii. În lipsa managerului general, dr. Ovidiu Butuc, aflat în concediu medical şi a directorului medical, dr. Ovidiu Gârbovan, plecat în concediu de odihnă, conducerea instituţiei a fost asigurată de directorul financiar-contabil, Aurelian Sorin Pop.

După aproximativ opt ore de căutări, în jurul orei 15.45, procurorii au dus la maşina de serviciu primele probe, respectiv doi saci de culoare neagră în care se aflau, cel mai probabil, documente. În jurul orei 16.10 mascaţii au dus la dubă mai mulţi saci şi cutii cu probe, numărul acestora fiind de minim şase. Percheziţia a luat sfârşit la ora 16.17, când duba Jandarmeriei şi o maşină cu patru procurori au părăsit curtea sediului administrativ al Spitalului Clinic Judeţean Mureş, scrie zi-de-zi.ro


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Această ucraineancă l-a „combinat” pe soțul familiei unde fusese cazată în doar 10 zile!

2 VIDEO Priviți cum au „evaporat” ucrainenii o armă rară a rușilor

3 Zguduitor articol...

4 Imagini cu patru francezi care pleacă dintr-un local din Cluj fără să plătească după ce consumaseră 6 ore

5 De citit...