Podașcă (PSD): Vreau să cred că iritarea președintelui nu e rezultatul lobby-ului celor care nu mai pot fura

Podașcă (PSD): Vreau să cred că iritarea președintelui nu e rezultatul lobby-ului celor care nu mai pot fura

Purtătorul de cuvânt al PSD Gabriela Podașcă a declarat vineri, că Guvernul a respectat relația instituțională cu președintele Klaus Iohannis și și-a exprimat speranța că "iritarea'' șefului statului ''nu este rezultatul lobby-ului celor care nu mai pot fura bani din Sănătate''. "Vreau să cred că iritarea de astăzi a președintelui Iohannis nu este rezultatul lobby-ului celor care nu mai pot fura bani ca urmare a introducerii cardului de Sănătate. Așa cum vreau să cred că respingerea Codului Silvic nu a fost rezultatul lobby-ului unei firme din industria lemnului'', a precizat Podașcă, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES.

Aceasta a mai spus că PSD a participat la toate consultările convocate de președinte iar "Guvernul a respectat relația instituțională cu acesta, la fel și Parlamentul".

Purtătorul de cuvânt al PSD a subliniat că social democrații sunt preocupați "ca linia corectă de până acum să fie menținută".

"Sunt foarte multe lucruri importante de făcut pentru România și nu ne preocupă disputele", a spus Podașcă.

Președintele Klaus Iohannis a declarat vineri că Guvernul a pregătit prost implementarea cardului de sănătate.

'Este o problemă reală. Guvernul a pregătit prost implementarea cardului de sănătate. Am văzut mii de oameni care stau la cozi, dar care nu pot beneficia de serviciile de sănătate la care sunt îndreptățiți. Este un scandal public', a afirmat Iohannis, la Aeroportul 'Henri Coandă' după întoarcerea din Polonia.

Întrebat dacă va vorbi cu premierul despre acest subiect, șeful statului a răspuns: 'Evident că voi vorbi pe această temă'. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”