Ponta reacționează după ce judecătorul Șerban l-a reclamat la CSM

Ponta reacționează după ce judecătorul Șerban l-a reclamat la CSM

Prim-ministrul Victor Ponta a reacționat marți după ce judecătorul Alexandru Șerban a cerut plenului CSM punerea în discuție a sesizării Inspecției Judiciare cu privire la declarațiile premierului despre condamnarea lui Liviu Dragnea în dosarul 'Referendumul'.

* Judecătorul Șerban cere CSM sesizarea IJ privind declarațiile premierului despre condamnarea lui Dragnea

"Un domn judecător Șerban de la CSM e supărat și mă reclamă că am comentat decizia în cazul Dragnea! Domnule judecător, colegul dvs. din CSM Dănileț a comentat repetat la televiziune decizia în cazul "Mariana Rarinca"! Evident că v-ați făcut că plouă! Deci să înțelegem — cine e prieten și coleg cu dvs. ( din "Sistem" adică) are voie, noi ceilalți nu! Corect? Spuneți direct și ne supunem!", a scris Ponta pe Facebook.

Marți, în plenul CSM, judecătorul Alexandru Șerban a susținut că dacă nu s-a făcut o sesizare până acum din oficiu sau de altă natură cu privire la declarațiile lui Victor Ponta, poate ar fi oportun să se discute suplimentarea ordinii de zi cu acest punct.

Conducerea CSM a arătat că a aflat marți dimineață de aceste declarații și că vor fi analizate.

Premierul Victor Ponta a susținut luni că în partidul pe care îl conduce există o stare de nemulțumire cauzată de condamnarea lui Liviu Dragnea la un an cu suspendare în dosarul 'Referendumul', decizie a Justiției pe care social-democrații o consideră 'nedreaptă'.

'Este (tensiune în PSD — n.r.), bineînțeles că este, pentru că noi am guvernat și guvernăm și la nivel central, guvernăm și la nivel local. După chestia asta absolut nedreaptă cu condamnarea lui Dragnea — că am făcut referendum, de parcă l-a făcut Dragnea singur, dar l-am făcut toți — ați văzut ce pățesc ăia doi judecători de la Curtea de Apel care au achitat-o pe doamna Rarinca? Le-au scos stenograme, nu știu ce. Vă dați seama că judecătoarele de la Dragnea dacă cumva îl achitau pe Dragnea cred că erau și arestate acum. Au dat și ele un an cu suspendare, dar pentru noi e un lucru nedrept, pentru că nu doar noi, ci și PNL a fost cu noi la suspendare. Toți am fost, mă rog, toți cei care am luat decizia. Sigur că e o stare de nemulțumire, pentru că e o nedreptate care ni se face', a declarat Ponta într-o emisiune televizată. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiitoarea l-a înșelat pe Dragnea! Încornoratul și-a făcut bagajele și a părăsit casa cumpărată cu banii lui

2 Rusia, la granițele României? / Manevra președintelui nu mai pare atât de revoltătoare, nu-i așa?

3 Misterul anului / Cine este bărbatul căruia îi făcea sex oral țiitoarea în filmulețul trucat care l-a enervat pe…

4 Rusia, la granițele României? / Misterul vizitei intempestive în SUA a șefului SRI

5 „Dă-i în cap, omoar-o!” / „Planeta Moldova”, faza pe soacre