Povestea dramatică a adolescentei dispărute în Retezat: "Parcă a înghiţit-o pământul!"

Povestea dramatică a adolescentei dispărute în Retezat: "Parcă a înghiţit-o pământul!"

Fata a fost abandonată la naştere. / FOTO: nouzhd.ro.

Poliţiştii din întreg judeţul sunt în alertă maximă şi o caută peste tot pe fetiţa de 14 ani dispărută de aproape o săptămână dintr-o tabără din Retezat. Forţe impresionante scotocesc muntele, iar poza adolescentei Daliana Rădoi a fost distribuită peste tot, doar – doar cineva o va recunoaşte şi astfel oamenii legii vor reuşi să dea de urma fetiţei. Daliana Rădoi are o poveste tristă. A fost abandonată încă de la naştere de mama ei, care nu poate avea grijă nici măcar de ea, scrie zhd.ro.

Femeia locuieşte într-o casă sărăcăcioasă de pe strada Dănuţoni din Aninoasa împreună cu tatăl ei, care o şi îngrijeşte. "Mama fetiţei este în suferinţă şi e în îngrijirea bunicului. Copila a fost abandonată încă de la naştere şi a trecut prin mai multe centre de plasament până când a ajuns la Lupeni.

Pe mamă, din informaţiile noastre, nu a căutat-o niciodată. Păstra legătura cu o mătuşă de a ei şi cu o verişoară, cu care ţinem şi noi legătura zilnic, dar, din păcate, până acum nu am reuşit să dăm de urma ei”, ne-a declarat comandantul Poliţiei Aninoasa, Nicolae Airinei. Şi la Lupeni, acolo unde era instituţionalizată Daliana Rădoi, toată lumea este în alertă.

"Chiar în această dimineaţă am discutat cu domnul comandant şi în continuare toată lumea o caută pe fetiţă. Pot să vă spun că luni s-a reuşit să se ia legătura şi cu tatăl acesteia, care este undeva la coasă, în Petroşani. Nu ştia că fetiţa lui a dispărut. Nu a mai ţinut legătura cu fata sau cu familia acesteia. Pot să vă spun că preotul care a organizat tabăra este un om deosebit, care se implică foarte mult în probleme umanitare şi niciodată nu a mai avut astfel de probleme", a precizat şi primarul municipiului Luoeni, Cornel Resmeriţă.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro