Prahova: Femeie grav rănită în Bucegi după ce a căzut 40 de metri în gol

Prahova: Femeie grav rănită în Bucegi după ce a căzut 40 de metri în gol

O femeie care se afla sâmbătă după-amiază pe un traseu extrem de dificil din masivul Bucegi a suferit răni grave, după ce a căzut 40 de metri în gol, operațiunea de recuperare fiind extrem de grea. Potrivit șefului Serviciului Salvamont Bușteni, Gheorghe Haiduc, din primele date se pare că femeia participa la un concurs organizat de o firmă privată, iar în timpul activităților a căzut în gol aproximativ 40 de metri pe Valea Seacă a Caraimanului.

În urma impactului aceasta a fost grav rănită, salvamontiștii plecând pe munte pentru a o recupera.

Conform sursei citate, salvatorii montani vor încerca să o urce pe aceasta pe Platoul Bucegi folosindu-se de corzi speciale, iar dacă operațiunea nu va reuși vor fi nevoiți să o transporte pe targă preconizându-se că vor ajunge cu ea în stațiunea Bușteni duminică după-amiază, în jurul orei 12,00.

Haiduc a explicat că, dacă operațiunea inițială nu va reuși, transportul în stațiune înapoi pe Valea Seacă a Caraimanului va dura foarte mult întrucât traseul este unul dintre cele mai dificile din masivul Bucegi. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria