Prahova: Peste 100 de persoane au protestat la Ploiești împotriva politicienilor

Prahova: Peste 100 de persoane au protestat la Ploiești împotriva politicienilor

Peste 100 de persoane, majoritatea tineri, au protestat vineri seară în centrul municipiului Ploiești împotriva politicienilor, manifestanții cerând libertate și stoparea corupției.

Ca și în serile precedente, manifestanții s-au adunat în fața Palatului Administrativ, lângă Monumentul eroilor, unde au continuat să aprindă lumânări în memoria victimelor din clubul Colectiv și să scandeze lozinci împotriva politicienilor.

Protestatarii au afișat steagul național și pancarte cu mesaje precum 'Nu plecăm până nu plecați', 'Noi suntem generația care nu tace' și au strigat 'Toate partidele, aceeași mizerie', 'Noi de-aici nu plecăm, nu plecăm acasă, până nu vom câștiga libertatea noastră' și 'România, țara mea, nu vă bateți joc de ea'.

De asemenea, manifestanții au afișat pe Monumentul eroilor un anunț cu privire la un mare marș care va avea loc duminică în municipiul Ploiești.

Măsurile de siguranță în zonă au fost asigurate de jandarmi.

Aceasta a fost a patra seară în care la Ploiești au fost organizate manifestări în urma incendiului din clubul Colectiv, după ce marți peste 1.500 de tineri au participat la un marș autorizat în memoria victimelor, aprobarea fiind obținută de un tânăr de 18 ani.

AGERPRES/(AS—autor: Anamaria Toma, editor: Mihai Simionescu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”