Prahova: Peste 500 de persoane, în marș în memoria victimelor din clubul "Colectiv"

Prahova: Peste 500 de persoane, în marș în memoria victimelor din clubul "Colectiv"

Peste 500 de persoane mărșăluiesc, duminică seară, la Ploiești, în memoria victimelor de la Clubul "Colectiv", scandând împotriva clasei politice și cerând libertate.

Manifestanții s-au adunat în centrul orașului, în același loc ca și în serile precedente, ei continuând să aprindă lumânări pentru victimele din clubul Colectiv și să depună flori.

Înaintea plecării spre Gara de Sud, manifestanții, în mare parte tineri, au scandat "România țara mea nu vă bateți joc de ea", "O dorință sinceră România liberă", "Uniți salvăm toată România".

Totodată, protestatarii au continuat să afișeze un banner negru de dimensiuni mari cu mesajul: "A fost nevoie de o tragedie pentru a trezi întreaga Românie".

Protestatarii au plecat în marș pe un traseu cu o lungime de aproximativ trei kilometri, urmând să aprindă lumânări și să țină un moment de reculegere în fața Monumentului Eroilor amplasat în zona Gării de Sud.

Protestul și marșul sunt autorizate, aprobarea fiind valabilă până la ora 20,00.

AGERPRES/(AS — autor: Anamaria Toma, editor: Adrian Drăguț)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”