Predoiu îi îndeamnă pe bucureșteni să participe marți la mitingul PNL contra guvernului PSD și a lui Victor Ponta

Predoiu îi îndeamnă pe bucureșteni să participe marți la mitingul PNL contra guvernului PSD și a lui Victor Ponta

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu le adresează bucureștenilor invitația de a participa marți la mitingul organizat împotriva guvernului PSD și a lui Victor Ponta, afirmând că "orice complicitate și prietenie acum cu PSD-ul lui Ponta și Guvernul lui Dragnea reprezintă o formă de trădare a românilor".

"Orice complicitate și prietenie acum cu PSD-ul lui Ponta și Guvernul lui Dragnea (nu, nu e greșeală), reprezintă o formă de trădare a românilor. Bucureștenii au ocazia să-și spună cuvântul față de ei marți, la mitingul organizat contra guvernului PSD și a lui Ponta. Să dăm puțin politețea de-o parte și să le spunem în față (...) cine sunt ei de fapt și ce-ar putea fi țara fără ei! Veniți la mitingul din București — Parcul Izvor, marți, ora 9.30", afirmă prim-vicepreședintele PNL într-o declarație de presă transmisă duminică AGERPRES.

Predoiu susține, totodată, că prezența la miting a bucureștenilor nu ar fi "pentru PNL, ci contra PSD și Ponta".

"Ați face-o pentru voi, cei care v-ați săturat de arogantă, hoție și minciuni! Hai la miting!", conchide prim-vicepreședintele PNL.

PNL a depus, luni, la Parlament, o moțiune de cenzură împotriva Guvernului intitulată 'Alege între România și Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!', după ce șeful Executivului a fost trimis în judecată de DNA în dosarul Rovinari-Turceni. Moțiunea a fost semnată de 180 de senatori și deputați, iar dezbaterea și votul acesteia urmează să aibă loc marți 29 septembrie. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O să aveți un șoc după ce veți citi povestea asta! Așa vi se fură țara, dragi români!

2 Interlopi la PNL

3 DEZVĂLUIRI Pesediștii înroșeau telefoanele / Presiunile puse de cumnatul lui Adrian Năstase asupra conducerii AS…

4 Cine sunt cei patru „oameni obișnuiți" care i-au făcut partid lui Dragnea

5 „Pot să filmez și eu puțin bucătăria ta?” / Interlopii României au început să-și afișeze ostentativ bogăția