Prefectul din Caraș-Severin, despre recipientul găsit la Bocșa: Se pare că avea ceva exploziv

Prefectul din Caraș-Severin, despre recipientul găsit la Bocșa: Se pare că avea ceva exploziv

Prefectul județului Caraș-Severin, Nicolae Miu Ciobanu, a declarat pentru AGERPRES că recipientul găsit sâmbătă la ieșirea din orașul Bocșa spre Reșița "se pare că este un recipient care avea ceva exploziv".

"Se pare că este un recipient care avea ceva exploziv. Din discuțiile neoficiale, am înțeles că ar fi fost o grenadă băgată într-un suport de plastic. Nu știu rezultatul scanării, dar s-a primit undă verde pentru distrugerea acesteia", a arătat prefectul județului Caraș-Severin.

Un recipient suspect, din plastic, a fost găsit, sâmbătă, la ieșirea din orașul Bocșa spre Reșița, la fața locului deplasându-se o echipă complexă, formată din lucrători ai IPJ, ISU și SRI.

Ora 15.15 Caraș-Severin: Recipient suspect, găsit la ieșirea din orașul Bocșa spre Reșița

Un recipient suspect, din plastic, a fost găsit, sâmbătă, la ieșirea din orașul Bocșa spre Reșița, la fața locului deplasându-se o echipă complexă, formată din lucrători ai IPJ, ISU și SRI. Găsirea recipientului a fost anunțată de un bărbat la numărul 112.

"Recipientul a fost ridicat de specialiștii SRI, pentru a stabili care este conținutul acestuia. Recipientul are o lungime de 10 cm, cu diametrul de șapte centimetri. Sunt suspiciuni că în interiorul recipientului ar fi substanțe explozive. În prezent, se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care acesta a fost abandonat", a declarat, pentru AGERPRES, Cecilia Dăneț, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al județului Caraș-Severin.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Doar o femeie putea să scrie acest articol despre Firea!

2 De citit! Așa ar trebui să gândească și să acționeze noua garnitură de primari!

3 Andi Moisescu, infectat cu coronavirus. Nevastă-sa, Olivia Steer, antivaccinistă convinsă, săptămâna trecută: …

4 Securitatea primise o informație care ar fi putut împiedica fuga Nadiei din țară, dar ofițerul la care a ajun…

5 Sondaj BCS