Președintele Băsescu le urează sincere felicitări celor care își aniversează ziua onomastică de Sf. Dumitru

Președintele Băsescu le urează sincere felicitări celor care își aniversează ziua onomastică de Sf. Dumitru

Președintele Traian Băsescu a transmis duminică un mesaj cu prilejul sărbătorii Sfântului Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir, și a Sfântului Dimitrie Basarabov, ocrotitorul Bucureștilor, informează Administrația Prezidențială.

"Cu prilejul sărbătorii Sfântului Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir, doresc să le urez tuturor celor care își aniversează ziua onomastică sincerele mele felicitări, însoțite de cele mai bune urări de sănătate și împliniri. De asemenea, gândul meu se îndreaptă spre pelerinii care vin din toată țara pentru a-l cinsti pe ocrotitorul Bucureștilor, Sfântul Dimitrie Basarabov", a declarat șeful statului.

Potrivit președintelui, aceste zile de sărbătoare "vor fi pentru toți românii un prilej de bucurie, de regăsire a credinței în tot ceea ce putem face împreună pentru binele acestei țări, având ca model compasiunea și generozitatea".

"Sunt valori care definesc lucrarea sfinților pe care îi cinstim împreună în aceste zile și care ar putea să ne inspire în viața noastră cotidiană și în relațiile cu cei din jur. La mulți ani!", se arată în finalul mesajului președintelui Traian Băsescu de Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir, și a Sfântului Dimitrie Basarabov, ocrotitorul Bucureștilor.

AGERPRES/(AS — autor: Cristian Anghelache)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...