Preşedintele Comisiei Călăraşi: Raportul va fi gata miercuri, îl depunem la Birourile Reunite

Preşedintele Comisiei Călăraşi: Raportul va fi gata miercuri, îl depunem la Birourile Reunite

Preşedintele Comisiei Călăraşi, Mihai Fifor (PSD), a declarat, după încheierea şedinţei de luni, că raportul Comisiei va fi gata miercuri, după ce vor fi analizate o serie de documente solicitate de la ANAF.

Mihai Fifor (Imagine: Liviu Adascalitei/ Mediafax Foto)

"Aşteptăm o serie de documente de la ANAF pe care Comisia le-a solicitat şi sperăm ca în urma acestei analize să putem să tragem o concluzie finală, urmând ca miercuri, la întâlnirea pe care membrii Comisiei o să o aibă, cele mai probabil la ora 10.00, să putem finaliza acest raport, pe care o să îl depunem la Birourile Reunite", a spus Fifor.

Întrebat dacă, după discuţia pe care a avut-o, la Comisie, cu notarul Ştefania Zorilă, îşi mai menţine punctul de vedere privind nulitatea transzacţiei în condiţiile în care firma Berfice se afla în inactivitate, Fifor a spus: "Noi am afirmat data trecută un lucru pe care continui să îl spun şi astăzi, fără nici un fel de dubiu. Eu nu am discutat foarte mult pe faptul că societatea Berfige era inactivă sau nu şi, repet, aşteptăm de la ANAF o serie de documente ca să putem să ne punem de acord cu acest aspect. Am discutat mai mult despre modul în care s-au emis titluri de proprietate care în spate au documente care nu sunt tocmai în regulă şi făceam la faptul (…) că sunt în jur de 60 de ha de teren ale căror titluri de proprietate nu sunt emise legal".

Mihai Fifor a ţinut să precizeze că se s-ar putea anula în instanţă tranzacţii dintre Berfige şi vânzătorii anumitor terenuri din comuna Nana. "Din acest punct de vedere, putem să discutăm despre o hotărâre a unei instanţe, la un moment dat, care să decidă dacă această tranzacţie se poate anula sau nu şi mă refer la tranzacţia dintre Berfige şi vânzătorii de teren din Comuna Nana", a subliniat Fifor.

Răspunzând unei întrebări, el a mai spus: "Mă leg mai puţin de acest aspect, de faptul că Berfige era declarată inactivă. Aşteptăm istoricul fiscal al acestei societăţi, dar şi pe cel al mandatarului Alina Preda. Mai mult sunt precupat de cum s-a constituit acest lot compact de teren".

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Raluca Drăgoi, pozată în timp ce face sex oral

2 Așa o fi? / Dubioase și urât mirositoare sunt dedesubturile politicii românești

3 Câh...

4 Așa arată relaxarea la Mamaia

5 Cel mai prost scenariu pentru omenire