Primul verdict în procesul Dan Șova - Victor Ponta: Ce au decis magistrații de la ÎCCJ

Primul verdict în procesul Dan Șova - Victor Ponta: Ce au decis magistrații de la ÎCCJ

Magistrații de la ÎCCJ au dat un prim verdict în dosarul Dan Șova - Victor Ponta! Ei au anunțat că fostul ministru Dan Șova nu poate fi scos de sub controlul judiciar. Decizia nu este definitivă și poate fi contestată. 

Minuta ședinței:

În baza art. 348 alin. 2 C.pr.pen. raportat la art. 207 alin. 2 şi 4 C.pr.pen., menţine măsura preventivă a controlului judiciar luată faţă de inculpatul Şova Dan-Coman. În baza art. 215 alin. 9 C.pr.pen. raportat la art. 215 alin. 8 C.pr.pen., respinge, ca neîntemeiată, cererea formulată de inculpatul Şova Dan-Coman de încetare a obligaţiei prevăzute de art. 215 alin. 2 lit. a C.pr.pen. impusă acestuia pe durata măsurii preventive a controlului judiciar.

În baza art. 215 alin. 9 C.pr.pen. raportat la art. 215 alin. 8 C.pr.pen., respinge, ca neîntemeiată, cererea formulată de inculpatul Şova Dan-Coman de modificare a obligaţiei prevăzute de art. 215 alin. 2 lit. d C.pr.pen. impusă pe durata măsurii preventive a controlului judiciar, în sensul înlăturării interdicţiei de a se apropia de inculpatul Ponta Victor Viorel şi de a comunica direct sau indirect cu acesta. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare. Onorariul apărătorului desemnat din oficiu, în sumă de 65 lei, se va avansa din fondul Ministerului Justiţiei.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Îi vom distruge!” / Rușii, izolați în Sud după ce ucrainenii au distrus și ultimul pod!

2 Ucraina a umblat la „cutia cu maimuțe” pentru atacul din Crimeea? În cazul ăsta, Rusia s-ar confrunta cu probleme enorme

3 Soldați ruși „eliberați de viață” după ce rezistența ucraineană le-a livrat plăcinte cu otravă de șobolani

4 Rusul nu știa ce i se întâmplă. Fusese capturat...

5 VIDEO Priviți, așa e pe front, în Ucraina...