Procurorii DIICOT au contestat în instanţă revocarea măsurilor preventive în cazul lui Berbeceanu

Procurorii DIICOT au contestat în instanţă revocarea măsurilor preventive în cazul lui Berbeceanu

Procurorii DIICOT au contestat în instanţă revocarea măsurilor preventive în cazul fostului comisar şef de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Alba Traian Berbeceanu, dosarul urmând să fie înaintat Curţii de Apel Alba Iulia pentru soluţionare.

Traian Berbeceanu (Imagine: remus Suciu/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara, Ildiko Glăman, a declarat, miercuri, corespodentului MEDIAFAX, că procurorii DIICOT au contestat decizia Tribunalului Hunedoara care a admis solicitarea fostului comisar şef de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Traian Berbeceanu de revocare a măsurilor preventive.

"Decizia Tribunalului Hunedoara nu a fost pusă în aplicare pentru că nu era definitivă. Dosarul va fi înaintat Curţii de Apel Alba Iulia pentru soluţionare. Decizia Curţii de Apel va fi definitivă", a declarat purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara.

Tribunalul Hunedoara a admis, luni, solicitarea fostului comisar şef de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Traian Berbeceanu de revocare a măsurilor preventive, decizia nefiind însă definitivă.

Traian Berbeceanu depusese la Tribunalul Hunedoara, la începutul lunii aprilie, o solicitare de revocare a măsurilor preventive luate împotriva sa.

În noiembrie 2013, după o lună de arest preventiv, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis că Traian Berbeceanu poate fi cercetat în libertate în dosarul în care este acuzat că ar fi sprijinit o grupare suspectată de evaziune fiscală, dispunând ca măsură preventivă interdicţia de a părăsi ţara.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”