ROMII DIN TIMIŞOARA şochează din nou. Cum s-au prezentat la o nuntă?

ROMII DIN TIMIŞOARA şochează din nou. Cum s-au prezentat la o nuntă?

Nunta romilor din Timişoara

Tocmeala, tradițională între romi, a fost sărbătorită cu alai, muzică țigănească și mâncăruri pe alese, petrecăreții afișând pe strada Mărășești din oraș automobile pe care vecinii nuntașilor le-au văzut doar în filme sau reviste, scrie redesteptarea.ro.

Intrarea în curtea viitoarei mirese s-a făcut pe un covor roșu. Aici, muzica de petrecere s-a auzit toată ziua, fără întrerupere. După orele prânzului, au început să sosească și invitații de seamă, nașii viitorului cuplu, dar și mirele și alaiul acestuia, care au venit tocmai din Capitala Banatului pentru a asista la eveniment.

Din cauza numărului mare de mașini de lux care au compus coloana, unele dintre ele n-au mai avut unde să fie parcate, așa că nuntașii le-au lăsat în mijlocul drumului, ridicarea pe borduri fiind periculoasă pentru autoturismele de sute de mii de euro, cu podeaua foarte joasă, cum sunt Lamborghini, Ferrari sau Mercedes AMG.

"Așa e tradiția la noi, prima data vine mirele acasă la mireasă, o vede, vede casa, vorbește cu rudele și dacă îi place de fata noastră, rămâne a lui și se însoară cu ea după câțiva ani, când crede el că e bine. Dacă i-am dat fata, a lui rămâne și gata, nu mai schimbăm”, a declarat una dintre gazdele familiei și rudelor mirelui din capitala de județ.

Sursa: realitatea.net

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Când intervine FBI e groasă / Amănunte sulfuroase din dosarul DNA care-l vizează pe Dragnea

2 Se făcuse sârma ghem știți voi unde? / Moldoveanca s-a operat de urgență la un spital privat / Atenție, n-a scris …

3 Date și amănunte care dau fiori...

4 România jefuită / Cât a încasat Anca Alexandrescu de la KazMunayGas, kazahii pe care Ponta i-a iertat de 600 mil…

5 Studiu britanic care dă de gândit: Persoanele care au avut COVID-19 pot avea imunitate cel puțin cinci luni, d…