Rudel Obreja, arestat pentru 30 de zile: ”Se dorește un denunț al meu împotriva Elenei Udrea. Nu îl fac”/VIDEO

Rudel Obreja, arestat pentru 30 de zile: ”Se dorește un denunț al meu împotriva Elenei Udrea. Nu îl fac”/VIDEO

Rudel Obreja va fi arestat preventiv 30 de zile, au decis magistrații Curții de Apel. Mandatul urmează să ajungă de la Instanță către Poliție, după care va fi pus în executare.

Obreja va ajunge, în scurt timp, în arestul central unde își va petrece următoarele 30 de zile. În momentul în care omul de afaceri a ieșit din sala de judecată a declarat că este nevinovat, explicând modul în care banii au trecut prin societatea sa pentru organizarea Galei Bute.

Fostul președinte al Federației Române de Box, Rudel Obreja, a declarat, joi, în sala de judecată, că procurorii cer arestarea sa ca să îl preseze să depună o declarație împotriva Elenei Udrea, relatează Ziare.com.

Obreja a afirmat la ieșirea din Tribunalul București că și-a spus punctul de vedere în fața judecătorului și a refuzat să o denunțe pe Elena Udrea, cum i-au de de înțeles procurorii că ar trebui să facă.

”Paradoxal, oamenilor cărora le sunt reținut în sarcină infracțiuni de corupție nu li s-a cerut arestarea” a remarcat Obreja, făcând referire la foștii angajați ai Ministerului Dezvoltării inculpați în același dosar.

”Se poartă denunțurile. Asta swe dorește - un denunț al meu împotriva doamnei Udrea, pe care nu îl voi face pentru că nu am cu ce”, a precizat fostul președinte al FRB.

”Obreja nu spune ce vor anchetatorii”, a subliniat el.

”Eu sunt un om corect și nu arunc niciodată cu noroi ca să scap”, a afirmat Obreja.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”