Sibiu: O mireasă cu o parte din nuntași, la protest

Sibiu: O mireasă cu o parte din nuntași, la protest

O mireasă cu câțiva nuntași au venit sâmbătă seara, la protestul din Piața Mare din centrul istoric al Sibiului, unde sunt strânși în jur de o sută de oameni, care mărșăluiesc în tăcere. "Așa cum am spus mai devreme în gând, toți tinerii aceia aveau șansa la un moment dat să se căsătorească. (...) Îmi pare atât de rău și așa cum a spus părintele la biserică azi, când doi tineri se căsătoresc, încearcă unul pe celălalt să se facă mai buni și sper ca și alți tineri care au această șansă să devină mai buni, unul prin celălalt, să nu se mai întâmple așa ceva. În general particip la proteste", a declarat Anamaria Comșa, mireasa venită la protest.

Aceasta a aprins o lumânare și s-a rugat cu prietenii ei, veniți de la nuntă să se roage pentru cei de la Colectiv.

Nuntașii care au "furat" mireasa și au venit cu ea la protes, au declarat că au simțit nevoia să vină să se roage pentru toți cei de la Colectiv și să aprindă o lumânare pentru aceștia.

"Sunt la nunta celui mai bun prieten al meu și, chiar dacă avem un moment de petrecere, nu am uitat să ținem un moment de reculegere pentru acei oameni și mai departe suntem pentru ce vor ceilalți oameni, pentru a schimba ceva în țara asta, politica și sistemul. Cred că avem puterea de a schimba ceva", a spus Paul, unul dintre nuntași.

Spre deosebire de seri precedente, manifestanții veniți sâmbătă seara sunt mai puțini și au preferat să mărșăluiască în tăcere, cu lumânări aprinse și să se roage pentru cei decedați. AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Documente secrete despre Olaf Scholz, noul cancelar al Germaniei

2 „Bula va exploda” / Avertismentul legendarului investitor Jeremy Grantham

3 Ce spune un șofer STB, sub protecția anonimatului, despre greva care a paralizat orașul, despre presiunile sin…

4 Generalii PSD înainte de ședința CSAT...

5 „Se vor întoarce acasă în sicrie de zinc” / Ucrainenii din apropierea graniței cu Rusia, pe picior de plecare sa…