Sibiu: O mireasă cu o parte din nuntași, la protest

O mireasă cu câțiva nuntași au venit sâmbătă seara, la protestul din Piața Mare din centrul istoric al Sibiului, unde sunt strânși în jur de o sută de oameni, care mărșăluiesc în tăcere. "Așa cum am spus mai devreme în gând, toți tinerii aceia aveau șansa la un moment dat să se căsătorească. (...) Îmi pare atât de rău și așa cum a spus părintele la biserică azi, când doi tineri se căsătoresc, încearcă unul pe celălalt să se facă mai buni și sper ca și alți tineri care au această șansă să devină mai buni, unul prin celălalt, să nu se mai întâmple așa ceva. În general particip la proteste", a declarat Anamaria Comșa, mireasa venită la protest.

Aceasta a aprins o lumânare și s-a rugat cu prietenii ei, veniți de la nuntă să se roage pentru cei de la Colectiv.

Nuntașii care au "furat" mireasa și au venit cu ea la protes, au declarat că au simțit nevoia să vină să se roage pentru toți cei de la Colectiv și să aprindă o lumânare pentru aceștia.

"Sunt la nunta celui mai bun prieten al meu și, chiar dacă avem un moment de petrecere, nu am uitat să ținem un moment de reculegere pentru acei oameni și mai departe suntem pentru ce vor ceilalți oameni, pentru a schimba ceva în țara asta, politica și sistemul. Cred că avem puterea de a schimba ceva", a spus Paul, unul dintre nuntași.

Spre deosebire de seri precedente, manifestanții veniți sâmbătă seara sunt mai puțini și au preferat să mărșăluiască în tăcere, cu lumânări aprinse și să se roage pentru cei decedați. AGERPRES 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 „Adio, Grecia! Nu mai mergem în viața noastră!” Revoltă pe forumuri, după ce Grecia a decis să suspende tempor…

2 VIDEO Prins asupra faptului, amantul unei craiovence a fugit 3 kilometri în pielea goală, în timp ce soţul înş…

3 Andreea Esca, vedeta Pro TV, confirmată pozitiv cu noul coronavirus

4 VIDEO Judecați voi! / Tânăr, în Centrul Vechi, despre coronavirus: „De ce să ne fie frică? Nu există, doamnă, aș…

5 Manipulare ordinară a nevestei lui Cataramă / Dr. Adina Alberts, despre legea carantinei: „Nicolae Ceauşescu ar …