ȘOCANT Peste 50 de șerpi au invadat casa unor localnici din satul Secășeni, comuna Ticvaniu Mare, jud. Caraş-Severin

ȘOCANT Peste 50 de șerpi au invadat casa unor localnici din satul Secășeni, comuna Ticvaniu Mare, jud. Caraş-Severin

Cei care conduc comuna Ticvaniu Mare sunt în alertă, după ce o familie i-a anunțat că atât podul casei în care locuiesc, cât și pe zidul din spatele imobilului au depistat zeci de șerpi care i-au speriat de moarte.

Oamenii au văzut primii șerpi în cursul zilei de sâmbătă. “Se ascundeau în peretele casei, între stratul PVC și cel din mortar format din paie și nămol. Probabil, s-au ascuns peste iarnă din cauza frigului, iar acum, odată cu încălzirea vremii au început să iasă de acolo, lucru care i-a speriat îngrozitor pe oameni, a spus edilul-șef al comunei Ticvaniu Mare, Aurel Jivan.

Acesta a sunat la 112 și a alertat autoritățile statului, însă doar Poliția s-a prezentat la fața locului, cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Direcția Sanitar Veterinară precizând că nu le intră în atribuții o asemenea intervenție. În orice caz, nici oamenii legii nu au avut ce face, doar au constatat cuibul făcut de șerpi.

“Am solicitat și intervenția rangerilor de la Parcul Național, dar deocamdată, nicio reptilă nu își mai părăsește cuibul. Familia respectivă a avut probleme și anul trecut, atunci când în aceleași locații a găsit peste 100 de șerpi”, a adăugat primarul. Potrivit specialiștilor, reptilele găsite în gospodărie sunt agresive, dar nu și veninoase, relatează ziarul local expressdebanat.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Lucrurile se complică / Cercetători ai laboratorului din Wuhan recunosc că au fost mușcați în timp ce colectau p…

2 VIDEO Interlopul Alyn Spaniolu Legenda Vie, prins ca prostul în timpul unui live, deși era dat în urmărire

3 Ăsta ajunge la behaura înaintea lui Iliescu / Dezvăluiri despre dovezile DNA în mega-dosarul în care Tăriceanu e…

4 În PNL se aude brișca pe curea / Culisele jocurilor de putere din interiorul principalului partid din coaliția d…

5 Olivia Steer / Bill Gates ne-a infectat cu COVID să câștige bani din vaccin. Are controlul lumii