SRI CONFIRMĂ: Elena Udrea a fost în VIZITĂ la Maior şi Coldea pe 10 noiembrie şi 15 decembrie

SRI CONFIRMĂ: Elena Udrea a fost în VIZITĂ la Maior şi Coldea pe 10 noiembrie şi 15 decembrie

Daniel Savu, membru al Comisiei parlamentare de control al SRI, a declarat luni, la finalul audierii condurii Serviciului Roman de Informatii, ca "Florian Coldea ne-a spus ca SRI nu a facut fotografiile cu Udrea si Bica la Paris". Savu a mai spus ca Elena Udrea a facut doua vizite la SRI la finalul anului trecut (10 noiembrie si 15 decembrie), la invitatia lui George Maior, si la intalniri a participat si Coldea: "La nici una din cele doua discutii doamna Udrea nu a discutat aspectele sesizate in declaratiile sale publice din ultimele zile", a spus Savu.

Intrebat in ce calitate a fost invitata Elena Udrea la SRI, Savu a spus ca in calitate de fosta candidata la alegerile prezidentiale.

Daniel Savu (PSD) este membru al comisiei de control si a fost, la randul sau, angajat al SRI.

Pesedintele Comisiei permanente comune a Parlamentului pentru exercitarea controlului asupra activitatii SRI, Georgian Pop a declarat, la randul sau, ca in cadrul audierilor, "nicio intrebare din spatiul public nu a ramas nediscutata", si ca rapunsurile SRI au fost sustinute prin documente.

"Tot ce am facut in cadrul audierilor s-a bazat pe intrebari foarte clare si pe documente suport" sustine Georgian Pop, precizand ca "lucrarile comisiei noastre reprezinta documente oficiale ale statului roman, ceea ce inseamna ca oricand, orice magistrat poate sa verifice".

Am zis că revenim cu amănunte. Restul amănuntelor sunt bla, bla.... Asta a spus comisia, oficial, după audieri.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi amănunte picante

2 Amănunte picante rău! / Androneasca, la pușcărie? / Costoiu a turnat-o pe „mami Cati” în fața judecătorilor!

3 Dezvăluiri despre Antene, Radu Tudor și servicii...

4 Ceas de 180.000 de dolari! / L-o avea de la interlopul care-și permitea să-i zică „curvă”?

5 Și ăsta a fost pilos? / „Tatăl meu avea o funcție politică destul de importantă”