ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 17 OCTOMBRIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 17 OCTOMBRIE

Președintele Curții Constituționale a României, Augustin Zegrean, a declarat referitor la blocarea unei candidaturi la alegerile prezidențiale că în principiu acest lucru este posibil, pentru că de aceea se depun contestații la CCR.

* Fostul șef al Serviciului de Informații Externe Teodor Meleșcanu a declarat că președintele Traian Băsescu nu a cerut o listă, ci numele celor care sunt ofițeri sub acoperire în Guvern.

* Judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au decis arestarea preventivă a două persoane urmărite penal în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri — Dan Costin Bengescu și Iosif Kadas.

* Poșta Română a preluat peste 10 milioane de carduri de sănătate, dintre care peste 5,5 milioane au fost predate asiguraților, informează CNAS.

* Trei copii au fost accidentați la Colegiul 'Grigore Moisil' de un calorifer desprins, a declarat pentru AGERPRES Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU București.

* Senatorul Teiu Păunescu a devenit membru al Uniunii Naționale pentru Progresul României. El a fost ales pe listele PP-DD.

* Militarii Forțelor Navale Române se vor antrena alături de echipajele navelor militare americane 'Mount Whitney' și 'Cole' în cadrul exercițiului Black Sea Resolve, care se va desfășura joi, 23 octombrie, în apele teritoriale și zona contiguă, informează MApN.

* 88 de imigranți au solicitat protecție internațională statului român, dintre care 24 cetățeni afgani, 55 irakieni, 5 iranieni și 4 sirieni, aceștia având vârste cuprinse între 6 luni și 39 de ani, informează IGI.

* Cea de-a treia ediție a LinguaFEST, manifestare care încheie seria de evenimente dedicate Zilei europene a limbilor, a fost organizată la sediul Reprezentanței Comisiei Europene în România.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro