ȘTIRILE AMIEZII DIN JUDEȚE - 18 NOIEMBRIE

ȘTIRILE AMIEZII DIN JUDEȚE - 18 NOIEMBRIE

În stațiunea Băile Harghita a nins luni seară și în cursul nopții, stratul de zăpadă fiind, pe alocuri, de 2-3 centimetri, ceea le dă speranțe proprietarilor de pensiuni că sezonul de iarnă va începe în scurt timp.

* Porturile maritime Constanța, Mangalia și Midia au fost închise marți dimineața din cauza ceții, operațiunile de încărcare-descărcare a mărfurilor și manevrele de intrare-ieșire a navelor din port fiind suspendate. Potrivit reprezentanților Căpităniei Portului Constanța, activitatea portuară este sistată din timpul nopții de luni spre marți, vizibilitatea pe mare fiind de sub un kilometru. Activitatea portuară a fost reluată în jurul prânzului.

* Educarea civică rutieră a elevilor și, în subsidiar, a familiilor acestora constituie principalul obiectiv al unei campanii declanșate în mai multe localități din județul Sălaj în scopul prevenirii și reducerii accidentelor rutiere.

* Muzeul de Artă Timișoara transformă expoziția "Ștefan Câlția — Locuri", pe care o găzduiește până la sfârșitul lunii, într-un adevărat univers cultural-artistic, presărând-o cu conferințe și dezbateri, printre invitați aflându-se și directorul muzical al Parcului Disneyland din Paris, Vasile Șirli, care va avea o întâlnire cu publicul pe tema muzicii de teatru.

* Un tramvai care a circulat altădată în Berlinul de Est și de peste 15 ani funcționează în Cluj va deveni pentru o săptămână un cinematograf mobil. Clujenii vor putea vedea, când vor circula cu acest tramvai, filme germane ale căror subiecte au legătură cu Zidul Berlinului, de la a cărui cădere se împlinesc luna aceasta 25 de ani.

* Primarul municipiului Galați, Marius Stan, a semnat marți un contract în valoare de 12,6 milioane de lei, cu finanțare europeană nerambursabilă, pentru dezvoltarea unui centru comunitar de servicii sociale integrate destinat persoanelor defavorizate, a anunțat purtătorul de cuvânt al primăriei, Emanuela Turcu.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...