ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 23 SEPTEMBRIE

ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 23 SEPTEMBRIE

Primarul orașului Săveni, Relu Târzioru, a fost ridicat marți dimineață de procurorii DNA de la locuința sa într-un dosar de corupție privind acordarea de subvenții de către Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Botoșani.

* Un bebeluș în vârstă de aproximativ două săptămâni a fost găsit marți abandonat în apropierea unui cimitir din localitatea argeșeană Geamăna, polițiștii efectuând cercetări pentru identificarea mamei, care poate fi acuzată de rele tratamente aplicate minorului.

* Zeci de angajați ai Teatrului de Nord, mai mulți cetățeni și trei consilieri locali au pichetat marți Primăria Satu Mare, nemulțumiți de faptul că actorii nu și-au primit salariile aferente lunii august.

* Curtea de Apel Pitești a admis marți amânarea judecării contestațiilor formulate de Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, și fiica sa, Izaura Anghel, față de măsurile preventive dispuse de Tribunalul Argeș în dosarul mituirii unui agent de la Penitenciarul Colibași.

* Un consilier local UDMR din comuna Tulgheș a ales să treacă la PSD, invocând motive personale, fiind primul caz de acest gen înregistrat în Harghita.

* Salvamontiștii vâlceni au început activitatea de refacerea a refugiilor montane și pregătirea lor pentru sezonul rece, pentru ca turiștii surprinși de vreme rea să se poată adăposti, a declarat pentru AGERPRES șeful serviciului, Mircea Lera.

* Polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui îl caută de două zile pe agresorul fiului șefului Poliției Locale, care a fost înjunghiat luni de o persoană neidentificată. Adolescentul în vârstă de 17 ani se plimba, în centrul orașului, cu prietena sa și, potrivit primelor informații, ar fi fost provocat de doi tineri care se aflau în zonă. După ce ar fi ripostat, unul dintre tineri l-a înjunghiat în zona abdominală.

* Un grup de 16 voluntari din Irlanda de Nord construiește, în această săptămână, alături de Habitat pentru Umanitate Beiuș — Bihor, o casă pentru o tânără de 21 de ani, greu încercată de viață, a declarat pentru AGERPRES Emil Popa, director programe al organizației.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /