ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 27 OCTOMBRIE

ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 27 OCTOMBRIE

Stația meteo Miercurea Ciuc a înregistrat luni cea mai scăzută temperatură a acestei zile din țară, mercurul termometrelor coborând până la minus 8 grade Celsius.

* Trei persoane au fost găsite moarte într-o casă din comuna argeșeană Bradu, duminică seara, principala ipoteză luată în calcul de anchetatori fiind intoxicația cu monoxid de carbon provenit de la o sobă.

* Vizitatorii târgului internațional de turism de la Lugano, cel mai important de acest fel din Elveția, vor putea face un tur virtual al Castelului Corvinilor din Hunedoara, grație unei aplicații pentru smartphone ce va fi pusă gratuit la dispoziția acestora, după ce vor scana un cod QR vizibil pe materialele promoționale ale monumentului istoric.

* Catedrala Bisericii Evanghelice din Sibiu se va redeschide luni, la ora 18,00, cu un concert de orgă, după mai bine de doi ani în care aici nu s-au ținut slujbe și nu au putut intra nici turiștii, din cauza lucrărilor de reparație a acoperișului efectuate cu bani europeni, a precizat pentru AGERPRES prim-preotul Kilian Dorr.

* Un bărbat din municipiul Curtea de Argeș a murit carbonizat, luni, într-un incendiu care i-a cuprins locuința situată la ultimul etaj al unui bloc de garsoniere.

* Forumul Civic al Românilor din județele Covasna, Harghita și Mureș a adresat luni o scrisoare deschisă premierului Victor Ponta prin care îi solicită să nu cedeze autorităților locale poligonul militar al Armatei Române din municipiul Sfântu Gheorghe.

* Un bărbat în vârstă de 61 de ani din municipiul Vaslui a fost găsit decedat în locuință, moartea survenind cel mai probabil din cauza frigului.

* Șase societăți industriale cu potențial pericol de emisii de gaze, vapori și pulberi toxice, asfixiante, inflamabile sau explozive din județ au fost atenționate de către Inspectoratul Teritorial de Muncă Teleorman că au obligația să-și organizeze activitățile de intervenție și salvare.

* Cel mai vechi festival de jazz din România, ajuns la cea de-a 44-a ediție, s-a încheiat duminică seara, în aplauzele a câtorva sute de spectatori în Sala Thalia din Sibiu, cu un concert de punk-jazz, iubitorii jazz-ului așteptând deja întâlnirea cu artiștii care vor concerta la "Mozaic Jazz Festival" la mijlocul lunii noiembrie.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Planeta sexuală Oltenia / Elevă de 16 ani, prinsă de mamă în timp ce făcea sex cu profesorul de informatică, de 42 de ani

2 Răsturnare de situație! / Un moştenitor secret al celebrei avocate Paula Iacob revendică averea uriașă de 10 milioane de euro

3 Scandal sexual cu dansatoarea maneliștilor! Cristina Pucean îl dă în vileag pe Bogdan de la Ploiești!

4 LIVE TEXT | Război în Ucraina. Lupte intense pentru Bakhmut. Autoritățile ruse vor să interzică circulația hrivnei în zonele ocupate

5 VIDEO Rareș Bogdan, reacție promptă după declarațiile cancelarului Austriei