ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 28 OCTOMBRIE

ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 28 OCTOMBRIE

Un număr de 155 de pensionari din județul Bistrița-Năsăud vor fi scutiți de plata debitelor ce li s-au imputat de către Casa Județeană de Pensii (CJP), măsura fiind luată în baza Legii 125/2014, având în vedere că greșelile de calcul nu au fost din vina lor.

* Un număr de aproximativ 9.000 de vâlceni nu au documente valabile și nu vor putea să-și exercite dreptul constituțional la scrutinul de duminică dacă nu intră în legalitate, după cum a declarat marți, pentru AGERPRES, șeful Serviciului Județean pentru Evidența Populației, comisar Ilie Ciontu.

* Decizia Biroului Electoral Județean (BEJ) Sălaj privind încetarea difuzării și înlăturarea din spațiul public a pliantelor cu mesajul "Klaus Iohannis vrea să îți taie pensia" a fost anulată luni de către Biroul Electoral Central (BEC), ca urmare a unei contestații formulate de PSD-UNPR-PC.

* Procurori ai Direcției Naționale Anticorupție (DNA) efectuează marți percheziții la Transferoviar Grup și la Remarul 16 Februarie, firme deținute de omul de afaceri Călin Mitică. Surse apropiate omului de afaceri au confirmat, marți, pentru AGERPRES, că procurorii DNA sunt la această oră la sediul firmelor deținute de acesta.

* Vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Brașov Mihai Pascu a fost ales marți, cu majoritate de voturi, să îndeplinească atribuțiile președintelui CJ, Aristotel Căncescu, arestat preventiv pentru corupție.

* Polițiștii clujeni au depistat și ridicat de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj-Napoca circa 25.000 de produse farmaceutice contrafăcute, provenite din China. Potrivit unei informări transmise marți de IPJ Cluj, valoarea medicamentelor se ridică la aproximativ 12.000 de lei.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...