ȘTIRILE SERII BUCUREȘTI - 5 NOIEMBRIE

Biroul Electoral Central (BEC) va prezenta joi rezultatele finale ale primului tur de scrutin al alegerilor prezidențiale, după ce vor veni din județe toate procesele-verbale de constatare și centralizare a rezultatelor votării, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al BEC, Marian Muhuleț.

* Corpul de Control al premierului desfășoară o anchetă la Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților, pe baza unor informații transmise de această instituție cu privire la acordarea unor despăgubiri ca măsuri reparatorii, în favoarea unui cesionar, pentru imobile situate pe raza mai multor unități administrativ-teritoriale.

* 5.661 de candidați vor participa pe 23 noiembrie la concursul de rezidențiat în domeniile medicină, medicină dentară și farmacie în centrele universitare București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Târgu Mureș și Timișoara, pe cele 3.909 locuri și posturi scoase la concurs la nivelul țării.

* Înalta Curte de Casație și Justiție a decis menținerea în stare de arest preventiv a fostului ministru Gabriel Sandu, a primarului din Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan, și a oamenilor de afaceri Nicolae Dumitru și Dorin Cocoș, cercetați în dosarul Microsoft.

* Curtea de Apel București a decis trimiterea la CNSAS a unei adrese prin care cere dosarul personal al fostului comandant al Penitenciarului Râmnicu Sărat, Alexandru Vișinescu, care a fost citat cu mandat de aducere la instanță. Pentru următorul termen, stabilit pe data de 19 ianuarie, vor fi citați mai mulți martori, cât și părțile civile constituite în acest dosar.

* Procurorii anticorupție au dispus reținerea pentru 24 de ore a mai multor administratori de firme pentru evaziune fiscală, spălare de bani sau complicitate la aceste infracțiuni și constituirea unui grup infracțional organizat, prejudiciul adus bugetului de stat fiind de peste 7,5 milioane de lei.

* Înalta Curte de Casație și Justiție se pronunță joi în cazul contestației lui Viorel Hrebenciuc la decizia prin care a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în dosarul retrocedărilor.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a falsificat PSD deficitul bugetar în ultimii 3 ani. Fraților, nenorociții ăștia ne-au amanetat viitorul!

2 Încep să „transpire” primele cifre din sondaje. La PSD se mizează totul pe prezența scăzută

3 PSD, rozătoarea statului român! După fată, Daea și-a angajat și ginerele, printr-un concurs dubios, în ministe…

4 Info / Doliu la PSD! Doar 10% din votanții ProRomânia votează cu Dăncilă! Peste 70% merg cu Iohannis!

5 Ce-o avea asta-n gură, fraților? Priviți-i cum râd, zici că au băut ceai de cânepă...

recomandări

Te ia DNA: ISU

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

O româncă a călătorit prin toată lumea să facă poze cu femei frumoase din 37 de țări