Suceava: Aproximativ 400 de tineri, la o manifestare pașnică în fața Primăriei

Suceava: Aproximativ 400 de tineri, la o manifestare pașnică în fața Primăriei

Aproximativ 400 de persoane, majoritatea tineri, s-au adunat în fața Primăriei Suceava pentru a comemora victimele tragediei din clubul Colectiv din București.

LIVE UPDATE O nouă zi de proteste în Piața Universității, după tragedia de la Colectiv
Este a doua seară, consecutiv când tinerii, mobilizați pe rețele de socializare, se manifestă în acest fel, însă joi s-au adunat în număr mult mai mare.

Participanții au spus că vor sta până la ora 20,00 la Primărie, după care se vor deplasa spre Prefectura Suceava din centrul orașului.

Cei care manifestă joi seara la Suceava poartă pancarte pe care scrie ''Nu plecăm acasă, morții nu ne lasă'', Cine nu sare, nu vrea schimbare'', ''Nu vrem stat condus de popi, securiști și interlopi'' și au strigat ''București, nu uita, Suceava-i de partea ta'', ''Singura soluție, înc-o revoluție'' și ''Nu stați la balcoane, că muriți de foame''.

Polițiști și jandarmi sunt mobilizați în zonă pentru a asigura liniștea și ordinea publică. Până la această oră participanții s-au manifestat pașnic, fără a se înregistra incidente.

AGERPRES/(AS — autor: Silvia Marcu, editor: Mihai Simionescu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro