Tânăr din Jilava, dus la audieri după ce a agresat o bătrână învârtind-o de guler ca pe o elice - VIDEO

Tânăr din Jilava, dus la audieri după ce a agresat o bătrână învârtind-o de guler ca pe o elice - VIDEO

Un tânăr din Jilava, căutat de poliţişti după ce pe site-ul cotidianului britanic Daily Mail au fost publicate imagini în care acesta agresează o femeie în vârstă, ţinând-o de guler şi învârtind-o ca pe o elice, a fost găsit sâmbătă şi dus la audieri.

Tânăr din Jilava, dus la audieri după ce a agresat o bătrână învârtind-o de guler ca pe o elice (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

UPDATE 12:15 - Tânărul din Jilava care a agresat o bătrână, dus la audieri, împreună cu prietenii săi

Tânărul din Jilava care a agresat o bătrână ţinând-o de guler şi învârtind-o ca pe o elice a fost găsit de poliţişti şi dus la audieri, alături de cei patru prieteni ai săi care au asistat la agresiune, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii IPJ Ilfov.

Acesta era căutat de poliţişti după ce pe site-ul cotidianului britanic Daily Mail au fost publicate imagini în care agresează o femeie în vârstă, ţinând-o de guler şi învârtind-o ca pe o elice.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Ilfov au precizat, pentru MEDIAFAX, că nu a fost depusă nicio plângere în acest caz, demersurile de a-l găsi pe tânăr fiind pornite în urma unei autosesizări.

"Tânărul nu a fost încă identificat. Cercetările au fost demarate în urma unei autosesizări de ieri (vineri - n. r.), când ne-a fost prezentat materialul video respectiv. Nu a fost depusă nicio plângere în urma acestui incident", a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Claudia Burada.

În cazul în care nu va fi depusă nicio plângere împotriva tânărului, acesta, după ce el va fi identificat de poliţişti, va fi sancţionar doar contravenţional, a precizat Burada.

"În cazul în care va fi depusă o plângere, se va stabili atunci caracterul faptei şi, cel mai probabil, va fi deschis dosar penal", a adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov.

Publicaţia Daily Mail a postat vineri, pe site-ul propriu, imagini cu un tânăr, însoţit de câţiva prieteni, care se amuză pe stradă în timp ce apucă o bătrână de gulerul halatului şi o învârte, imitând astfel o elice. Incidentul are loc în mijlocul carosabilului. Jurnaliştii britanici notează, despre această agresiune, că are ca protagonişti "huligani români beţi", victima fiind "o pensionară care ţipă, terorizată".

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?