Tăriceanu, despre vehicularea numelui său în dosarul Microsoft: Dacă sunt elemente, să fie trimise la DNA

Tăriceanu, despre vehicularea numelui său în dosarul Microsoft: Dacă sunt elemente, să fie trimise la DNA

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a afirmat marți că, dacă există elemente care să fie demne de luat în considerare legate de numele său în dosarul Microsoft, acestea ar trebui trimise la Direcția Națională Anticorupție.

În opinia sa, vehicularea numelui său face parte dintr-o serie de speculații fără temei, difuzate de o televiziune 'cu probleme financiare extrem de serioase'.

"Dacă există elemente care să fie luate în considerare și cei care le au cred că sunt demne de luat în considerare, le recomand să le trimită la Direcția Națională Anticorupție. Le recomand, pentru că cred că este singura structură competentă să analizeze astfel de documente, cum vreți să le numiți. Eu alt comentariu nu am ce să fac, pentru că nu sunt dispus să intru în astfel de speculații fără niciun fel de temei", a declarat Tăriceanu la Senat.

Întrebat dacă a avut vreo discuție în acest sens cu vreun procuror, Tăriceanu a negat.

"Nu. Numele meu nu știu dacă e pronunțat(...) Am primit informația legată de lansarea acestui subiect de către televiziunea Realitatea și ceea ce vă pot spune este că, fără să cunosc în amănunt situația financiară, știu că Realitatea se confruntă cu probleme financiare extrem de serioase. Lucrul acesta determină conducerea televiziunii probabil sau unii dintre jurnaliști să încerce să abordeze subiecte de factură senzațională", a menționat președintele Senatului. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /