Tudor Giurgiu: Mi-aş fi dorit să prezint filmul despre procurorul Panait în Teleorman, în Olt

Tudor Giurgiu: Mi-aş fi dorit să prezint filmul despre procurorul Panait în Teleorman, în Olt

Tudor Giurgiu, care a prezentat, luni, varianta de lucru a filmului despre procurorul Cristian Panait, a declarat că şi-ar fi dorit să realizeze o caravană cu această peliculă "în Teleorman, în Olt" şi că a dorit să profite de "vremurile pe care le trăim, sunt alegeri" pentru a face proiecţiile.

Filmul despre procurorul Cristian Panait "De ce eu?", în regia lui Tudor Giurgiu, va fi prezentat într-o versiune de lucru în cadrul unor proiecţii speciale, programate la Iaşi, Timişoara şi Cluj-Napoca, de marţi până joi. De asemenea, proiecţii speciale ale filmului au avut loc luni seară, la Cinema Union şi la Muzeul Naţional al Ţăranului Român - Noul Cinematograf al Regizorului Român (NCRR) din Bucureşti.

"De obicei, nu se arată filmul înainte ca el să fie gata, dar am vrut să profit de faptul că trăim vremurile pe care le trăim, sunt alegeri, am vrut să fac câteva proiecţii chiar cu filmul în versiunea aceasta de laborator, vă rog să acceptaţi ideea că nu este gata, dar, pentru mine, era important să aflu feedback-ul vostru", a spus regizorul înaintea proiecţiei de la Cinema Union.

În filmul lui Tudor Giurgiu numele personajelor au fost schimbate, astfel că procurorul Cristian Panait a primit numele de Cristian Panduru. La proiecţia filmului în varianta de laborator au participat actorii Mihai Constantin, care interpretează rolul şefului direct al procurorului Panduru, Andreea Vasile, care o interpretează pe iubita lui Cristian Panduru, Emilian Oprea , actorul care joacă rolul principal, şi Liviu Pintileasa, în rolul lui Vlad Popa, colegul de birou al procurorului.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina