UNPR va susține în Parlament premierul desemnat și Cabinetul propus de acesta

UNPR va susține în Parlament premierul desemnat și Cabinetul propus de acesta

Uniunea Națională pentru Progresul României va susține în Parlament premierul desemnat și Cabinetul propus de acesta.

"UNPR și-a reafirmat susținerea pentru președintele României pe toate proiectele din domeniul securității naționale. Gabriel Oprea a subliniat faptul că România are nevoie de stabilitate, iar UNPR a înțeles care sunt așteptările românilor. Uniunea Națională pentru Progresul României va susține în Parlament premierul desemnat și Cabinetul propus de acesta", se arată într-un comunicat al UNPR transmis, miercuri, AGERPRES, după întâlnirea pe care liderii progresiști au avut-o cu premierul desemnat Dacian Cioloș pe tema formării noului Guvern.

Sursa citată precizează că Gabriel Oprea l-a asigurat pe premierul desemnat Dacian Cioloș că UNPR va sprijini noul Executiv atât la votul de învestitură, cât și pentru promovarea în Parlament a proiectelor guvernamentale importante pentru România.

La întâlnirea cu premierul desemnat au participat, alături de președintele UNPR Gabriel Oprea, secretarul general Neculai Onțanu, secretarul general adjunct Ion Toma și vicepreședinții Valeriu Steriu și Eugen Nicolicea.

Potrivit comunicatului, "UNPR este un partid consecvent, parte a Alianței de Centru-Stânga, care va milita întotdeauna pentru stabilitate și progres". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina