Unul dintre militarii români răniți duminică în Afganistan a fost externat din spitalul bazei militare

Unul dintre militarii români răniți duminică în Afganistan a fost externat din spitalul bazei militare

Unul dintre militarii români răniți duminică în Afganistan, caporalul clasa a III-a Ion Ichim, a fost externat din spitalul bazei militare din Kandahar și s-a întors la unitatea sa, informează un comunicat al Ministerului Apărării Naționale (MApN) transmis AGERPRES.

Locotenentul Adrian Ciprian Iriciuc și caporalul clasa a III-a Sergiu Andrei Lineschi sunt în stare stabilă, fiind supuși la această oră unor proceduri medicale de evaluare și tratament. În funcție de rezultatele acestor evaluări, comisia medicală pluridisciplinară a spitalului militar din Kandahar va decide conduita terapeutică ulterioară, conform procedurilor standard (continuarea tratamentului la Kandahar sau evacuarea la spitalul militar din Landstuhl, Germania), se mai arată în documentul citat.

Cei trei militari, care fac parte din Batalionul 811 Infanterie Protecția Forței "Dragonii Transilvani", au fost răniți duminică, în jurul orei 10,00, în apropiere de Baza militară de la Kandahar, în urma exploziei unei mașini-capcană, pe timpul executării unei misiuni de patrulare.

Conducerea Ministerului Apărării Naționale urmărește cu atenție evoluția stării de sănătate a răniților. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...