UPDATE VIDEO Românii, din nou în atenţia străinilor. Tinerii care s-au filmat în timp ce agresau o bătrână, duşi la audieri

UPDATE VIDEO Românii, din nou în atenţia străinilor. Tinerii care s-au filmat în timp ce agresau o bătrână, duşi la audieri

UPDATETânărul din Jilava care a agresat o bătrână a fost găsit de poliţişti şi dus la audieri, alături de cei patru prieteni ai săi care au asistat la agresiune, potrivit Mediafax.

În filmarea care a apărut şi pe site-ul „Daily Mail“ apar trei băieţi care se „distrează” în timp ce învârt în aer o bătrână în timp ce aceasta ţipă speriată. Incidentul s-a petrecut în faţa unui bar din comuna ilfoveană Jilava.

Concret, unul dintre cei trei băieţi îşi filmează prietenul în timp ce acesta apucă de umeri o femeie îmbrăcată în halat. Vizibil afectată de întâmplare, femeia încearcă să plece de lângă aceştia, însă, la îndemnarea prietenilor, băiatul aleargă după aceasta şi o mai învârte o dată.

Videoclipul, care a fost postat joi pe reţeaua de socializare Facebook şi s-a răspândit în mediul online, a ajuns şi în atenţia poliţiei.

Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei, oamenii legii s-au autosesizat şi au demarat o anchetă pentru a-i identifica pe cei patru tineri, dar şi pe bătrâna agresată. Aceleaşi surse au precizat că, dacă victima nu va depune o plângere, agresorii riscă doar o amendă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante