VIDEO/Minerii din Gorj i-au făcut STATUIE lui Dan Șova

Un angajat al fostului Complex Energetic Rovinari a postat o fotografie cu personajul de desene animate Mickey Mouse, spunând că este statuia făcută lui Șova, care a declarat că ar merita o statuie ecvestră în Gorj, pentru contribuția la salvarea companiei, de unde se disponibilizează acum 3.000 de angajați.

Dan Șova a ajuns subiect de bășcălie pentru mineri, după ce fostul demnitar a declarat, la Comisia Juridică din Senat, unde era analizată cererea DNA, de arestare a sa, că ar merita să i se ridice o statuie în Gorj.

“Aș merita o statuie ecvestră în Gorj”, a declarant Șova, în apărarea sa.
Motivul: în opinia lui a salvat Complexurile Rovinari și Turceni, de unde firma de avocatură pe care o are a încasat sume uriașe, pentru asistență juridică, procurorii anticorupție calculând un prejudiciu de peste 84 milioane lei. Minerii au început să-l ironizeze pe Șova, după afirmația hilară.

“Dan Sova a declarat ca a salvat de la faliment CE Rovinari si CE Turceni si ca ar merita o statuie pentru asta. Așa ca noi, cei din Rovinari ne-am mișcat repede si i-am comandat o statuie. Din păcate am pățit si noi ce-a pățit si Circiumaru cu bustul lui Sergiu Nicolaescu : “scluptorul” cum ar spune un clasic in viața Ion Călinoiu, a greșit modelul si ” scluptura” seamănă mai degrabă cu “senior partnerul” Casei Sova adică Victor Viorel! Noi alta nu ne mai permitem, sa se mulțumească cu asta”, scrie Doru Crăete, pe contul de facebook.

Ironia este o aluzie la bustul amplasat în Tg Jiu, în memoria lui Sergiu Nicolaescu, dar care nu are prea multe trăsături comune regretatul regizor. La vremea amplasării, mulți dintre localnici, întrebații fiind de jurnaliști, au declarat că este figura primarului Cârciumaru, mai spune Tele 3.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Digi24 / Propunerile controversate de pe lista lui Orban. Cum arată ultima variantă a Guvernului

2 Bursa zvonurilor / Care sunt miniștrii care ar putea face parte din Guvernul Orban. Sighiartău, dat la o parte

3 Curvăsăria îngroapă România! Fosta „chinezului” din Guvernul PSD, dată afară din directoratul Transelectrica d…

4 Din sânge de hoț! / Compania germană Schweinemast Brader a cerut insolvența fermei Salcia după ce băiatul lui Dr…

5 BREAKING / Meleșcanu ar putea fi demis de la șefia Senatului prin decizie a CCR! Judecătorul raportor, Daniel Mo…

recomandări

Te ia DNA: ISU

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Ce se întâmplă când o rachetă lovește 45 de straturi de geam antiglonț