Zeci de percheziţii într-un caz de evaziune fiscală prin achiziţii intracomunitare, în Mureş

Zeci de percheziţii într-un caz de evaziune fiscală prin achiziţii intracomunitare, în Mureş

Peste 100 poliţişti şi jandarmi desfăşoară, luni dimineaţă, 38 de percheziţii în judeţul Mureş, la locuinţele unor persoane suspectate de evaziune fiscală prin achiziţii intracomunitare de legume, fructe şi alimente.

Zeci de percheziţii într-un caz de evaziune fiscală prin achiziţii intracomunitare, în Mureş (Imagine: Alexandru Solomon/Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mureş, Andreea Pop, a spus că este vorba despre 38 de percheziţii domiciliare la Târgu Mureş, precum şi în alte localităţi din judeţ, cei vizaţi fiind atât persoane fizice, cât şi juridice.

"Sunt 38 de percheziţii domiciliare care se desfăşoară simultan în tot judeţul, inclusiv la Târgu Mureş, în acest caz de evaziune fiscală prin achiziţii intracomunitare de legume, fructe şi alimente. Nu vorbim despre un grup organizat", a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Mureş, arătând că la acest moment nu poate indica o valoare a prejudiciului.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”