VIDEO Antrenorul echipei fiului lui Liviu Dragnea, Marius Baciu, a fost reținut de trupele speciale direct de pe stadion

VIDEO Antrenorul echipei fiului lui Liviu Dragnea, Marius Baciu, a fost reținut de trupele speciale direct de pe stadion

Marius Baciu (antrenor al celor de la Turris Turnu Măgurele) a fost reținut, miercuri, direct de la stadion de trupele speciale DIAS. Baciu a fost ridicat imediat după finalul partidei dintre FC Snagov și teleormăneni (scor 2-3) din Liga 2 la fotbal, după un meci de 1 pauză - 2 final. Oaspeții erau conduși la pauză, 0-2, informează  gsp.ro .
Conform sursei citate, imediat după încheierea partidei Marius Baciu a fost preluat de forțele speciale (DIAS - Detaşamentul Poliţiei pentru Intervenţie Rapidă).

VIDEO IMAGINI EXCLUSIVE CU MOMENTUL ÎN CARE BACIU E BĂGAT ÎN DUBĂ

Tehnicianul a avut un comportament extrem de reținut în timpul partidei de astăzi, indicațiile fiind date mai mult de secundul său.

Reprezentanţi ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au declarat pentru AGERPRES că poliţiştii au pus în executare un mandat de aducere pe numele lui Marius Baciu şi au precizat că ancheta nu are legătură cu mafia pariurilor.

Finanţatorul echipei Turris Turnu Măgurele este Valentin Dragnea, fiul fostului lider social-democrat Liviu Dragnea.
Marius Baciu a fost căpitan al formației Steaua București, echipă pentru care a evoluat în perioada 1996-2002. A marcat de opt ori în 140 de partide pentru bucureșteni.

În vârstă de 44 de ani, Baciu a jucat de-a lungul carierei de fotbalist la formații precum Inter Sibiu, Gaz Metan Mediaș, Steaua București, Lille, Oberhausen, Panserraikos, Oțelul Galați și U Cluj.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”