A început hăcuiala în PSD! Pintea, atacată violent, cu aluzie la rochia Valentino! Bă, nenorociților, așteptați și voi până luni, să se răcească mortul!

A început hăcuiala în PSD! Pintea, atacată violent, cu aluzie la rochia Valentino! Bă, nenorociților, așteptați și voi până luni, să se răcească mortul!
 
Rodica Nassar, secretar de stat la Ministerul Sănătății și șefa PSD Sector 2, a atacat-o pe Sorina Pintea, vineri seară, printr-o aluzie la rochia Valentino pe care ministrul Sănătății a purtat-o la diferite întâlniri.

În plin scandal declanșat de Gabriela Firea și continuat de Sorina Pintea în jurul asociației care construiește un spital pentru copiii bolnavi de cancer, Nassar a scris pe Facebook despre un ”admirabil gest de curtoazie” făcut de Asociația Inima Copiilor (care la rândul ei desfășoară proiecte medicale finanțate din donații și sponsorizări) și alte două entități din Italia:

”Într-un admirabil gest de curtoazie, reprezentanții “Asociației Inima copiilor”, ai IRCCS Policlinico San Donato și ai Asociației Bambini Cardiopatici Nel Mondo din Italia au ținut sa-mi facă o vizita și sa avem o discuție legată de semnarea actului adițional la acordul de cooperare încheiat cu Ministerul Sănătății”, a scris Nassar în postare.

Secretarul de stat a transmis că le-a mulțumit clinicii și celor două asociații pentru salvarea vieților ”a sute de copii”, concluzionând că vizita celor trei parteneri s-a ridicat cu mult deasupra ”micimii unor oameni pe care nici hainele Valentino nu îi pot ajuta să-și depășească condiția”:

”Ei mi-au mulțumit pentru colaborare, pentru deschidere, pentru faptul ca m-am numărat uneori printre puținii care înțelegeau importanta derulării și continuării acestui proiect, iar eu i-am asigurat de tot respectul meu pentru efortul de salvare a vieții a sute de copii din România care au avut nevoie de intervenții cardiovasculare! Vizita lor s-a ridicat cu mult deasupra micimii unor oameni pe care nici hainele Valentino nu ii pot ajuta sa-și depășească condiția! Ba, dimpotrivă!”, a mai scris Nassar vineri seară.

Brandul de haine Valentino a fost asociat recent în spațiul public cu ministrul Sănătății Sorina Pintea, după ce aceasta a vizitat șantierul unui spital purtând o rochie elegantă a celebrului creator italian, estimată de specialiști la 2000 de euro.

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Verișoara lui Tătaru l-a impus ca administrator la Antibiotice SA, cu 2500 de Euro lunar, pe cumătrul ministru…

2 Citiți! Un singur cuvânt: Mafie!

3 Judecați voi / Justiției i-au trebuit 8 luni ca să stabilească cine rejudecă procesul familiei Cosma din Prahova…

4 Amănunte picante / Grupul de la Scroviștea / Ce s-a ales de oamenii lui Dragnea

5 Ce ironie, ce cârpă de om! / Iordache conduce ședința în care se vor îngropa toate legile anti-Justiție clocite …

recomandări

Te ia DNA: Cristi Bâgiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Avem apă pe Marte. Dar viață?