A mai apărut un „palat” în Pipera, „satul” ciobanului Becali

A mai apărut un „palat” în Pipera, „satul” ciobanului Becali

Costa Sponte, fostul „logodnic” al Simonei Halep, a investit cu cap o parte din banii pe care i-a dobândit de-a lungul „carierei” de om de afaceri. Și-a construit un palat ca-n filme în Pipera, pe un domeniu care rivalizează cu cel deținut de Gigi Becali, la aproximativ un kilometru depărtare.

 Cancan.ro prezintă imagini cu impunătoarea proprietate.

Costa, fiul lui Teia Sponte, era văzut, în urmă cu aproximativ șase ani, alături de Simona Halep. Iar întâlnirile dintre cei doi ar fi devenit dese și, uneori, tandre. Tânărul om de afaceri nu a divulgat nimic, dar nici nu a negat că ar fi implicat într-o legătură sentimentală cu actualul loc 3 în clasamentul WTA.

Fiul “fratelui” lui Gigi Becali a ajuns, totuși, în fața altarului în mai 2019. Nu cu Simona Halep, ci cu o studentă de 20 de ani, la momentul respectiv. Costa Sponte și Bianca, femeia cu care a ales să își petreacă restul zilelor, și-au jurat credință în cadrul unei ceremonii fastuoase, iar petrecerea a avut loc la un local de lux din Buftea, cu invitați unul și unul.

Palat în Pipera

Între timp, fiul lui Teia Sponte și-a construit, în zona Pipera, un palat cum doar în filme mai vezi. Construcția este situată pe un domeniu impresionant, la aproximativ un kilometru de reședința lui Gigi Becali, cu care tânărul om de afaceri o relație excelentă. Vila are mai multe nivele, o arhitectură modernă și finisaje premium, pentru că banii nu au reprezentat o problemă pentru Costa Sponte. 

Grădina este de-a dreptul, fabuloasă, îți dă senzația că ai ajuns în rai. Pe domeniu este amplasată și o piscină de lux, unde fiul lui Teia Sponte și familia lui să se relaxeze când simt nevoia. Cu tot cu palat, terenul valorează, fără exagerare, mai multe milioane de euro, având în vedere că Pipera este una dintre cele mai scumpe zone din România.

Costa Sponte și-a construit un palat ca-n filme în Pipera

Garaj de 500.000 de euro

De precizat că fostul “logodnic” al Simonei Halep a investit, de-a lungul timpului, și în bolizi de lux, nu doar în imobiliare. Zilele trecute Cancan.ro l-a întâlnit pe Costa Sponte la volanul unui Lamborghini Urus  al cărui preț de catalog este de 350.000 de euro. Afaceristul se îndrepta spre palatul pe care l-a construit, pentru a-și parca “bijuteria” în garajul în care mai găsim mașini în valoare totală de 500.000 de euro, inclusiv un Porsche Cayenne. Apoi, fiul lui Teia Sponte s-a relaxat în fața vilei pe care o deține.

Costa Sponte conduce un Lamborghini Urus

 

Elev eminent

Fiul lui Teia Sponte, unul dintre apropiații lui Gigi Becali la FCSB, este un tânăr ambițios, care a luat note mari la școală, de-a lungul vremii. Poate pentru că urma să preia, așa cum se întâmplă de regulă în marile familii, afacerea tatălui său, Costa s-a pregătit intens, iar fișele școlare sunt argumentul!

El a absolvit un colegiu economic din București, iar la BAC a avut o medie de 9,6, obținută după 7,9 la română, 10 la engleză, 9,7 la matematică, 10 la contabilitate și tot 10 la educație fizică. Costa Sponte a terminat apoi ASE, la Facultatea de Relații Economice Internaționale, apoi s-a înscris și la Master, pe care l-a absolvit cu brio.

Costa Sponte, un tânăr elegant

Teia Sponte, tatăl lui Costa, “fratele” lui Gigi Becali

Văr, prieten şi om de încredere pentru Gigi Becali, Teia Sponte a fost vicepreşedinte la Steaua Bucureşti. Din umbră, el a fost liantul între patron şi echipă. Din această postură, Teia Sponte a fost implicat şi în celebrul Dosar Valiza, în care a primit o pedeapsă de doi ani cu suspendare.

În urmă cu aproximativ cinci ani, Teia Sponte, care are o avere importantă din afaceri imobiliare, ar fi dat o adevărată lovitură financiară, obţinând 48 de milioane de euro pentru un teren amplasat aproape de lacul Griviţa şi de Pădurea Băneasa.

Teia Sponte, alături de Gigi Becali

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful unui clan mafiot din Austria și-a tocat dușmanii, i-a făcut mici și i-a mâncat cu muștar și ceapă

2 Ce dobitoc sinistru! / Cozmin Guşă mai apare cu doar 0,125% la Realitatea Plus! / El minte în continuare că are 49…

3 Așa o fi? / Sau e doar o nouă intoxicare a Mafiei PSD?

4 VIDEO Aceștia sunt hoți care părăsesc nestingheriți un magazin din SUA!

5 Iordache a fost președintele AGVPS! / Ale dracului lighioane sunt pesediștii, țin sub control tot ce mișcă în ța…