„A vrut să mă interneze la nebuni! La copii nu renunț niciodată!”

„A vrut să mă interneze la nebuni! La copii nu renunț niciodată!”

Claudia Pătrășcanu a răbufnit, la câteva zile după un nou termen al procesului de divorț, pe care-l vrea încheiat. Decizia a fost însă, din nou, amânată. Mai mult, spune artista, Gabi Bădălău, soțul ei, i-a transmis că procesul se va întinde încă doi ani! Mesajul Claudiei este și tulburător, dar și emoționant! Spune că ar fi „șantajată” de cel cu care are doi copii, Gabriel și Nicholas, micuți pe care soțul ei i-ar fi trimis la psiholog.

Cancan.ro are declarațiile cântăreței.

Claudia Pătrășcanu a ținut să precizeze, de la început, că nu va renunța pentru nimic în lume la copiii ei, dar ar putea renunța la pensia alimentară pe care Gabi Bădălău i-o dă, lunar.

”E mai important pentru el să-și trimită copiii la expertize decât să terminăm totul și să-mi spună la ce să renunț și voi renunța. Chiar dacă nu sunt eu în măsură să le iau acest drept și nici el, eu pot să renunț și la pensia lor, la orice pentru liniștea lor, dar la copiii mei nu voi renunța niciodată”, a transmis Claudia Pătrășcanu.

„Își supune copiii la ceva ce nu merită”

Avea, apoi, să-și dezvăluie nemulțumirile care s-au înmulțit, zi de zi, iar acum au ajuns la „borna” doi ani. Atât s-a scurs de când artista s-a separat de milionar, iar instanța și-a intrat în rol. O nemulțumește teribil faptul că  Gabi Bădălău a cerut ca Nicholas și Gabriel să ajungă la psiholog, unde ar urma să fie ”interogați” timp de 24 de ședințe.

”Gabi nu chinuie un singur om, ci trei. A cerut o expertiză psihologică în instanță, și-a ales psihologul și își supune copiii la ceva ce nu merită.

Consider că decizia lui este o traumă și o prostie părintească și nu o voi accepta în stilul lui șantajist și chinuitor. Am fost amenințată și șantajată: «Dacă te muți în București cu copiii, renunț și nu-i mai duc la psiholog. Dacă, însă, continui să nu vrei, o să te țin și în acest proces încă doi ani de acum înainte și, da, vor merge și copiii la psiholog»”, a dezvăluit Claudia.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, în urmă cu câteva săptămâni, atunci când părea că lucrurile s-au mai calmat

„A făcut din viața noastră de familie un spectacol grotesc”

„Din partea mea a avut toată prietenia, bunătatea și înțelegerea, mi-am dorit să-l ajut și să-i vadă pe copiii noștri așa cum ei ne văd pe noi, dar, din păcate, Gabi a ajuns prea departe ca părinte. A făcut din viața noastră de familie un spectacol grotesc, când de fapt putea, și încă mai poate, să accepte acest divorț fără presiuni și neliniște. 

Chiar el a confirmat că vine la mine acasă, că petrece cu copiii, că sunt deschisă la a fi bine pentru copiii noștri, dar tot el consideră că ai noștri copii, bucățică ruptă și din el, au nevoie de medici psihologi. Ce mare păcat, Gabi Bădălău, că faci asta pentru copiii tăi, când de fapt ei au nevoie de iubire și copilărie. El nu are timp pentru copii, știe o țară întreagă, el are timpul meu să petreacă cu copiii atunci când își amintește și tot ce fac este doar și numai pentru copiii mei”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu: ”Mă jecmănește financiar!”

Artista avea să continue mesajul, amintind ce înseamnă, pentru copiii ei, să treacă prin această situație.

”Gabi se plânge că face șase ore până la Constanța și că a obosit, de aceea uită uneori și când e weekend-ul lui cu copiii, nu vine să-i ia, dar să-i cheme săptămânal la București pentru expertiza aceasta prostească…  Nu se gândește la greul copiilor nimeni. Copiii mei trebuie luați din timpul orelor școlare pentru a merge până la București, undeva unde nu au nevoie. Ei au nevoie de liniște și copilărie, Gabi Bădălău! Să-și lase copiii să se bucure de tot ce-i înconjoară, pentru că această copilărie este unică. Dar dacă el nu a avut copilărie fericită, normal să le-o distrugă și pe a copiilor lui?!”, a continuat Claudia.

A ajuns și la partea financiară, la șantaj, la presiuni. ”Mă jecmănește financiar prin tribunale, drumuri, zeci de mii euro la avocați, mă pune să plătesc și un psiholog ales de el, mă șantajează, îmi ia avocații, mă presează. Mai grav decât să-ți duci propriii copiii la psiholog… Ce vrea omul ăsta de la mine? Nimeni nu-l întreabă?! Dacă pe mine nu a putut să mă interneze la nebuni și să-mi ia copiii, acum acționează asupra copiilor lui. Păi traumă mai mare decât asta nu cred că există”, a mai spus cântăreața.

Artista contestă psihologul

„El consideră că ar trebui să stau cu mâinile în sân și să nu fac nimic. Sunt singura care îmi apăr copiii de niște nedreptăți. Dacă erau alienați parental, ceea ce nimeni nu știe ce înseamnă acest lucru, Gabi Bădălău declara că vine în casa mea, stă cu copiii lui, i se permite orice… Atunci cine e om deștept va înțelege ce urmăresc acești oameni să-mi facă și ce-mi pregătesc. Toți banii din lumea asta nu vor schimba niciodată din acțiunile lui. Asta e clar. Există și legea divină pentru fiecare dintre noi și dacă facem bine, ni se întoarce binele făcut.

Nu este normal ca în țara aceasta pentru un divorț banal să se ajungă până aici și să fie traumatizați acești copii minori cu psihologi, dar ce psihologi!! Un psiholog care pe site-uri de socializare face postări obscene, care râde de artiștii țării noastre, care consideră că păsările și animalele merită bătute. Asemenea psihologi va asigur că nu pot ajuta niciun adult în consiliere, dar când vine vorba de un copil?

Un astfel de psiholog nu-mi poate analiza copiii în aceste condiții, cu această atitudine. Dacă trăiam în altă țară, copiii erau protejați de lege, aveau drepturi, mamele, la fel, iar cazuri de genul acesta prea puține. Vă dau în scris că acest divorț va mai dura exact cât va dori Gabi Bădălău, deoarece îi place să chinuie!”, a continuat artista.

Claudia Pătrășcanu: ”I-am oferit o șansă unică!”

„Eu vreau să fiu și să rămân lumina curată și frumoasa pentru copiii mei orice s-ar întâmpla. Chiar dacă am primit mult rău din partea lui Gabi, eu îi voi întoarce cu bine pentru copiii mei.

Un adevărat părinte, om, șmecher, cum îi place lui să se descrie prin diferite ipostaze postate de el, nu procedează niciodată așa cu copiii lui, cu mama copiilor lui. Gabi ne chinuie emoțional și îmi este milă de el prin ce trece în interiorul lui și pentru toate acțiunile lui împotriva copiilor noștri.

I-am oferit o șansă unică. Aceea de a fi bine și de a ne crește copiii în liniște, fără emoții, fără traume, fără psihologi, fără instanțe.

Se luptă cu el însuși și, într-o zi, va realiza că a pierdut cel mai de preț timp. Mă voi ruga pentru el, să-i lumineze Dumnezeu mintea și sufletul și încă sper la liniște. Speranța moare ultima.

Copiii au de pătimit ceva ce doar el provoacă. Concluzia: el cere multe în instanță, dar nu recunoaște public tocmai să nu se arunce cu pietre în el. Eu nu știu cum își mai scoate capul în lume și cum mai pășește cu atâtea minciuni și răutăți.

Încă din momentul în care soțul meu m-a dat afară din casă cu copiii, eu am încercat să țin totul aproape, îi trimiteam poze cu copiii, și în ziua de astăzi fac același lucru, și tot timpul am reușit să-mi ajut copiii și să-i conving să meargă la tatăl lor, chiar dacă sunt motive concrete și dovedite pentru care au refuzat. Datorită bunătății mele, Gabi poate să-și bată joc și să chinuie atât. Vreau să rămân o mamă curată în fața copiilor mei și o luptătoare!”, este mesajul Claudiei Pătrășcanu.

”Gabi are nevoie, urgent, de ajutor!”

„Nici el nu știe exact pentru ce face atât rău. Este rătăcit și pierdut de realitatea vieții, nu știe ce înseamnă a iubi, nu știe să ofere și nici nu cred că a primit-o vreodată, după toate acțiunile lui. Familia lui le spune copiilor că eu sunt o mamă rea, că nu eu i-am crescut și că eu nu îi cresc cum trebuie. Cu astea spun multe despre aceste dorințe ale lor de a-și vedea copiii prin cabinetele psihologice. El are nevoie de ajutor urgent.

Timpul trece, copiii cresc, vor afla și vor vedea tot ce ne-a făcut tatăl lor. Nici nu e cazul să mă gândesc la ce durere vor avea în suflet și sper să-l ierte pe tatăl lor, așa cum eu o fac în fiecare zi, chiar dacă primesc numai rău”, a mai declarat Claudia Pătrășcanu.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Scârboasă șobolănime mai colcăie la vârful acestei țări!

3 Zvon / Râcă mare în PSD după ce l-au prins pe Dîncu jucând la două capete

4 Idiotul ăsta ar trebui interzis în spitalele din România! / Mama anti vaccinistului Răzvan Constantinescu este „…

5 Gastronomia sexuală din Evul Mediu / Tinerele imprimau pîinea cu labiile