„Ar trebui să-ți aduci aminte că te-a adunat soțul tău de la amant de acasă”/Bianca Drăgușanu o pune la punct pe Oana Mareș!

„Ar trebui să-ți aduci aminte că te-a adunat soțul tău de la amant de acasă”/Bianca Drăgușanu o pune la punct pe Oana Mareș!

Recent, Oana Mareș a comentat prezența Biancăi Drăgușanu în podcastul lui Damian Drăghici. Aceasta s-a simțit deranjată de faptul că blondina a fost invitată în cadrul emisiunii și a avut o reacție publică, pe internet, atât la adresa fostei soții a lui Alex Bodi, dar și la adresa artistului. Apoi, Bianca Drăgușanu a avut, la rândul ei, o reacție.

Nemaiputând suporta cuvintele jignitoare și dure pe care le-a avut Oana Mareș la adresa ei, Bianca Drăgușanu a scos la înaintare un ”arsenal” de critici, legându-se de presupusa situație în care fosta vedetă de televiziune ar fi fost ”adunată” de soț din casa amantului.

”Când ești un c***t cu och și uită lumea de tine, faci afirmații de r***t ca să ți se vadă și ție ochii. Poate că ar trebui să-ți aduci aminte că tu asta nebăgată în seamă căsătorită fiind, te-a adunat soțul tău de la amant de acasă! Să-ți fie rușine că deschizi gura și miroși a prostie! O frustrată leșinată și nebăgată în seamă! Din fericire sunt eu cea importantă pentru existența ta “invizibilă” și uite așa c*****l a făcut în afară de ochi și gură! Jet!”, este reacția pe care Bianca Drăgușanu a avut-o la adresa Oanei Mareș.

Oana Mareș, reacție neașteptată la adresa Biancăi Drăgușanu și a lui Damian Drăghici

Reacția pe care a avut-o Oana Mareș, atunci când a văzut că Bianca Drăgușanu a fost invitată în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

 “Pentru că a ajutat și a dat Dumnezeu la toată lumea podcast … să facă, dar să și asculte, nu mă pot abține să nu remarc un fenomen. «Valorile» care huleau cu patos și spume la gură televiziunile care invită numai c***e și neicanimeni, scuturați din țărână, au acum ocazia să aibă propriii invitați, pentru că, așa cum v-am zis, s-a dat câte un podcast pe cap de locuitor, să nu se supere nimenea.

Când să văd și eu, în rol de invitați, valorile alea de nu aveau loc la tv, oamenii ăia deosebiți cărora le dădeau brânci cu b****e, de pe canapea, divele făcute din bucăți, muzicanții școliți și apreciați de lumea întreagă, olimpicii, copiii minune, scriitorii și desenatorii de minuni, hait, sorpresa!

 Ăia de se dădeau de-a berbeleaca, cu ochii leșinați de dezamăgire, că televiziunea e de c…t , că promovează numai prostituate și nontalente, invită fix oamenii de care nu aveau loc pe metru pătrat de emisie.

Ce aflu eu azi, dintr-un podcast, din news feeds, unde invitată este un exemplar de care nu avea nimeni loc? Că banul e valoarea și nu trebuie să frecventezi facultate neapărat, că ea are vreo două trei cunoștințe cu facultăți multe care merg cu metroul, iar asta e bleah.

Iar dacă televiziunile aveau scuza rating-ului, cheltuielile aferente producțiilor, tu prețiosule, chiparosule, nu mai ai aceeași scuză decât dacă ai devenit la rândul tău sclavul bănuțului, iar asta înseamnă că valoarea nu a existat nicicând.

Dacă îmi aduci în online tot @#$%^ce se deosebesc de pământ doar prin marea cantitate de puroi, înseamnă că vrei vizualizări multe, rapid să vină bănuțul gros și poți anula orice discurs, ba chiar te poți anula pe tine, să ne faci un bine!”, este mesajul scris de Oana Mareș.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scârboasă șobolănime mai colcăie la vârful acestei țări!

2 „Pupila” lui Ciolacu, 9 ani de închisoare după ce a încercat să ucidă cu maşina un poliţist pe motocicletă

3 Zvon / Râcă mare în PSD după ce l-au prins pe Dîncu jucând la două capete

4 Fosta soție a lui Reghe rupe tăcerea. „Laurențiu mă ruga să divorțez întrucât cealaltă este gravidă. Ca și acu…

5 Idiotul ăsta ar trebui interzis în spitalele din România! / Mama anti vaccinistului Răzvan Constantinescu este „…