Așa arată o sesiune de cumpărături a unui milionar român

Așa arată o sesiune de cumpărături a unui milionar român

Radu Bud, fiul unui cunoscut politician și om de afaceri, și-a umplut portbagajul Bentley-ului de 300.000 de euro cu pungi de la Louis Vuitton și Rolex. „Marfa” a achiziționat-o direct de la Marriott, însoțit de sora lui, Dana Victoria, și de încă două doamne. 

Cancan.ro prezintă imaginile „desantului” de proporții.

Radu Bud este fiul lui Vasile Bud, fost candidat la funcția de primar al orașului Negrești-Oaș din partea PNL, la alegerile locale din 2020. Tatăl tânărului este patronul firmei Zirmer Bud SRL și a intrat în mediul de afaceri de peste două decenii. Din 2006, a investit și în Germania, în domeniul imobiliar, iar la Satu Mare deține două hoteluri și un mall.

O moștenire de milioane de euro care, la momentul potrivit, va intra pe mâinile juniorului. Până atunci, Radu Bud obișnuiește „să-și facă fenta” în Capitală, la volanul unui Bentley Mulsanne Two Tone, bolid al cărui preț începe de la 300.000 de euro și crește în funcție de dotări. Însoțit de sora lui, Dana, cu care are o relație foarte apropiată.

Cumpărături de lux de la „The Grand”

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Radu Bud în timp ce părăsea hotelul de cinci stele JW Marriott, unde, preț de aproximativ 40 de minute, s-a “învârtit” prin galeria comercială „The Grand”, aflată la parterul clădirii. Sora lui și încă două doamne i-au fost partenere la sesiunea de cumpărături. 

În interior, fiul omului de afaceri a fost „mare forță”, nu a pierdut deloc timpul. O demonstrează multiplele pungi de la Louis Vuitton și Rolex cu care și-a umplut mașina. Radu Bud a avut nevoie chiar și de ajutorul unui angajat al hotelului pentru a așeza “marfa” în portbagaj.

Radu Bud se uită atent spre pungile de la Louis Vuitton și Rolex

Au renunțat la măștile de protecție

În tot acest timp, Dana Victoria așteapta cuminte în mașină, de bagaje ocupându-se fratele ei, dar și una dintre doamne, care a adus două pungi Rolex. Cel mai important aport l-a avut, însă, salariatul JW Marriott, care și-a făcut cu maximă atenție treaba, ca nu cumva să producă daune.

Ulterior, Radu Bud, sora sa și cele două doamne s-au urcat în impunătorul Bentley Mulsanne Two Tone, pentru a pleca unde au planificat. Odată intrați în mașină, fiul și fiica fostului fost candidat la funcția de primar al orașului Negrești-Oaș au renunțat la măștile de protecție, pe care le purtaseră regulamentar cât timp s-au aflat galeria comercială „The Grand” sau pe domeniul public.
Radu și Dana au renunțat la măștile de protecție după ce au intrat în mașină

Vasile Bud a scos mall-ul la vânzare

Vasile Bud s-a născut pe 10 mai 1963. Este un om de afaceri respectat atât în ţară, cât şi în străinătate. În august 2019 a anunțat că scoate la vânzare mall-ul din Satu Mare în schimbul a 9 milioane de euro, fiind decis să se axeze pe segmentul hotelier și pe cel al clădirilor rezidențiale.

Mall-ul inaugurat de Vasile Bud în august 2016 are o suprafață de 12.500 de metri pătrați construiți și încasează, în fiecare lună, din chirii, circa 70.000 de euro.

Zirmer Bud SRL a fost înființată de Vasile Bud în 1994. Inițial, a avut în portofoliu un număr de șase magazine, dar și o benzinărie. Firma a ridicat două hoteluri de 3 stele în Satu Mare și a dezvoltat mai multe proiecte de apartamente, mai scrie Cancan.ro.

Vasile Bud, alături de cei doi copii, Radu și Dana, dar și de mai mulți apropiațiTrimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea, dezvăluiri murdare despre Ponta și Hrebenciuc

2 Așa o fi?

3 Dovada că unii dintre procurorii români sunt niște dobitoci / Cazul italianului „înșelat” de o gorjeancă

4 Expo-nuri în Poliția Română?

5 „Zeiţa Mamă” a unei secte din SUA a fost găsită mumificată după ce a băut argint coloidal ca leac anti-COVID-1…